מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות משולבות + סלקל (התייעצות אחרי בדיקה)רעות05/06/2018
אתחיל בכך שהיו לי המון רצונות מבחינת העגלה שרציתי..
הדברים שהיו חשובים לי:
עגלת משולבת אמבטיה קשיחה וטיולון,
קלה לתפעול- עדיפות ליד אחת,
קלת משקל (אני מאוד קטנה פיזית),
יציבה,
טיולון לשני כיוונים,
טיולון רחב מספיק לפעוט עד גיל 3 לפחות,
ידית מתכווננת מבחינת גובה (ביני לבין בעלי יש 30 סמ ..),
בדקנו את :
1. בוגובו בי 5 - האמבטיה בעיני רכה מידי (יש לנו כלבה גדולה בבית אז אמבטיה כזו איננה אופציה),
2. סייבקס מיוס- אהבנו אבל הטיולון ממש קטן .. בדקנו על ילד בן שנה וחצי ונראה שזה יתאים גג עד גיל שנתיים.
3. אויסטר זירו- נוחה מבחינת רוב הדברים שרצינו , אבל הטיולון לא לשני הכיוונים והידית לא משתנה מבחינת הגובה
4. אינגליזינה- לא הסתדרתי איתה והיתה גם כבדה יחסית לאחרות..
האם יש עוד המלצות שיוכלו להתאים?
התקציב פתוח..
בנוסף, מבחינת סלקל-
האם אתה מכיר את הסלקל ביוקו ריפל bc100 ?
חשוב לנו שיהיה ניתן להוסיף סלקל לעגלה , ושהסלקל יהיה כמובן בטוח ובמשקל סביר (סלקל של מעל 4 קג לא רלוונטי..)
המון תודה מראש על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/06/2018שלום רעות,
כפי שכבר הבנת אין עגלה משולמת! ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה לתינוק (כלומר יותר מרווחת וארוכה) כך המשקל שלה יעלה ומן הסתם היא תהיה פיזית יותר גדולה ולכן גדולה יותר בקיפול.
לכן צריך להחליט על מה מתפשרים על הנוחות שלכם כדי שלתינוק יהיה יותר נוח או להפך? האמצע זה עגלות כמו הבי או המיוס, לא שיא הנוחות לתינוק אבל עדיין מאוד נוח להורה.
אם מוכנים להתפשר על משקל וגודל קיפול הייתי ממליץ לבדוק את פג פרגו בוק (הידית לא מתארכת וצריך לבדוק אם מתאים לגבהים שלכם) או איי.בי.סי דיזיין סלסה.
כמובן שיש עוד נוחות מהן לתינוק אבל אז שוב מתפסים במשקל, הן עדיין בגדר הסביר, לא שיא הקלות אך גם לא ממש כבדות. אם הן לא נוחות לך לדעתי הברירה שלך תהיה הבי, המיוס או הארמדילו פליפ XT2 של מאמאס אנד פאפאס.
לגבי הסל קל, מכיר, סל קל סיני, אין נתוני בטיחות ולכן איני יכול להמליץ עליו, שווה להשקיע עוד טיפה ולרכוש סייבקס או ג'ואי I-GEMM. גם בסל קלים, לדעתי סל קל שהוא קל מאוד מן הסתם רמת בטיחותו תהיה נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת..
רעות12/06/2018תודה רבה!
עכשיו ההתלבטות עברה לבין הארמדילו פליפ לבין הפג פרגו בוק שהצעת.. הן במשקל מאוד דומה (למרות שכבדות מהאויסטר זירו בכ 2.5 קג..) .
מבין שתיהן - הפג עדיפה ?
ושאלה אחרונה -
האויסטר זירו לא מומלצת בעינייך בגלל הטיולון שלא מסתובב ל 2 הכיוונים? ו בשל עוד סיבות?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת..
רעות12/06/2018תודה רבה!
עכשיו ההתלבטות עברה לבין הארמדילו פליפ לבין הפג פרגו בוק שהצעת.. הן במשקל מאוד דומה (למרות שכבדות מהאויסטר זירו בכ 2.5 קג..) .
מבין שתיהן - הפג עדיפה ?
ושאלה אחרונה -
האויסטר זירו לא מומלצת בעינייך בגלל הטיולון שלא מסתובב ל 2 הכיוונים? ו בשל עוד סיבות?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/06/2018שלום רעות,
הפליפ שוקלת באזור ה 10 ק"ג. הפג באזור ה 10.4 ק"ג אבל אני ממליץ לשדרג לשלדת S שמוסיפה עוד קילו ולכן יש הבדלי משקל. יחד עם זאת אני תמיד בעד עגלות כמו הפג, הן מרווחות יותר, נוחות יותר לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים, אמנם טיפה פחות נוחות להורה, הרבה אם נשווה לזירו אבל אני בעד נוחות התינוק כי אנו כמבוגרים מסוגלים להתמודד עם סוג של קושי וזה קושי קל.
לגבי האויסטר, בעיקר בגלל שהטיולון חד כיווני. אני גם פחות אוהב שמשענת גב משנה מצבים בעזרת שרוך אבל זה חיסרון קטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רעות12/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)