התלבטות בין ארמדילו פליפ xt2 ו פג פרגו בוק s51

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ארמדילו פליפ xt2 ו פג פרגו בוק s51
    ריי
    05/06/2018

הריון ראשון ואנחנו מתלבטים בין שתי העגלות.
    חשוב לנו מאוד שתהיה קומפקטית אך מצד שני אנחנו רוצים עגלה חזקה מבחינת ניוד. הפג נראית לי מאסיבית ממש! השאלה האם המאסיביות הזו שווה לעומת הארמדילו שהיא פחות כבדה, קומפקטית יותר בצורה שלה?
    האם הפג פרגו משמעותית יותר איכותית מהארמדילו?
    הארמדילו נשמעת לי מאוזנת, לא קלה מדיי ולא כבדה מדיי, לא מאסיבית מדיי וגם לא פיצית.
    נשמח לעזרה בהשוואה ביניהן.
    נשמח לעזרה בהשוואה ביניהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/06/2018

שלום ריי,

אכן יש המון דומה בינהן, פג פרגו הם סוג של אב רוחני למאמאס אנד פאפאס.
    לדעתי בכל הקשור לנושא נוחות הניוד הפג תהיה עדיפה אך לא בפער רציני, תמיד אני ממליץ לנסות להתנייד איתן בחנות כאשר יש משקל של 9 ק"ג עליהן.
    בכל הקשור לנוחות התינוק, גם כאן לדעתי הפג מנצחת, היא הרבה יותר מרווחת ולכן תהיה נוחה יותר לתינוק, בעיקר בחורף עם לבוש עבה. יחד עם זאת לדעתי דגמי פג אינם מרופדים מספיק ואני ממליץ מראש לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי-קוש לטיולון.
    הארמדילו יותר נוחה להורה, אין ספק, יותר קטנה וקומפקטית ויותר קלה במשקל. לדעתי מדובר בשני דגמים אמינים אך לדעתי לפג יש יתרון קל כי היא מיוצרת באיטליה ולכן אני חושב שאיכות ההרכבה והחומרים איכותיים יותר.
    אני ממליץ להתנסות עם הפג שלדעתי עדיפה אך אם אתם רואים שהיא קשה לכם אז הארמדילו היא עדיין אופציה טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו