סירקל רבאנה 4 , לעומת הסירקל הקודמת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סירקל רבאנה 4 , לעומת הסירקל הקודמת
    חגית
    06/06/2018

האם הסירקל רבאנה 4 חדשה בשוק? מה המעלות שלה לעומת הדגם הקודם והאם מומלצת יותר מהסלסה.
    רשמת שלסירקל יש בעיות בניוד ושהקפיצים לא משהו, האם מבחינה זו הסלסה עדיפה.
    איך הן מבחינת: בעליה לאוטובוסים עירוניים? בקיפול, ובמשקל.
    איפה ניתן לראות את 2 הדגמים הללו בדרום או באיזור ב"ב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/06/2018

שלום חגית,

הסירקל הוא דגם חדש בארץ. לא היה דגם קודם בישראל. בגרמניה כן היה דגם שלישראל לא הגיע, נעשו המון שינויים כמו אמבטיה חדשה כמו של הסלסה, טיולון חדש, אפשרות לקפל עם הטיולון, שלדה חזקה, איכותית ומעוצבת יותר, קפיצים טובים ועוד ולכן כעת הובאה לישראל.
    אני לא אומר שלסירקל בעיות ניוד או קפיצים לא משהו, להפך יש לה יכולת ניוד וקפיצים עדיפים גם מול עגלות שעולות כפול ממנה! יחד עם זאת אם אני משווה לסלסה, אז הסלסה היא מאוד ייחודית בקטע הזה ולכן אין הרבה עגלות שאני בכלל יכול להשוות לסלסה מבחינת יכולת ניוד וקפיצים. לצורך עירוני וגם קצת מעבר הסירקל מעולה. הסירקל נמכרת ברשת בייבי סטאר, יש להם סניף חדש באשקלון (מבקיעים, גלובוס סנטר) וגם בבני ברק. את הסלסה ניתן לראות בדרום ובמרכז בבייבי לאב או צ'וצ'ונים בנתיבות. כמוכן בבני ברק ניתן לראות את הסלסה בתינוקות זה אנחנו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו