מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רכישת עריסה לתינוק ראשוןזוהר06/06/2018
היי :)
אתחיל ואודה על המענה שלך זה לא ברור מאליו.
אני מחפשת עריסה נוחה ויפה והכי חשוב שתהיה בטיחותית עבור התינוק.
תחילה רציתי את העריסה של קוזי (תותי במביני), היא מהממת בעיניי, גדולה וגם מתכווננת. אהבתי שניתן לראות את התינוק אך החיסרון העצום שלה זה שאין לה גלגלים ולכן ירדתי ממנה ואני מחפשת לה תחליף.
חשבתי על העריסה החדשה של צ'יקו (בייבי האג 4 ב1)
מה שכן נראת לי קצת קטנה יחסית לכל העריסות וגם השאלה החשובה מכל האם היא לא מסוכנת בעובדה שהיא אטומה? אין לה רשת בצדדים שניתן לראות את התינוק ותמיד מפחדת שהם ידבקו לדפנות ויחנקו חלילה....אז רציתי לדעת מה דעתך המקצועית בעניין. אני יודעת שבעריסות רגילות גם מגן ראש לא מומלץ מאותה סיבה.
עריסה נוספת שחשבתי עליה היא של בייבי סייף (קוזי סליפר), האם אתה ממליץ?
העריסה של ציקו עולה 700 אחרי הנחה והבייבי סייף 600 אבל פחות אכפת לי מפער המחיר בינהן.
(מבחינתי הייתי קונה את קוזי למרות שעולה 900 אם היו לה גלגלים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/06/2018שלום זוהר,
לדעתי הרכישה הכי מיותרת שיש זו עריסה (אלא אם זה תינוק ראשון וחושבים לטווח ארוך + יש שפע מקום לאחסן). אני חושב כך מכיוון ש:
א. ניתן לשכור עריסה
ב. התינוק יכול לישון מהיום הראשון במיטה
ג. תפקיד העריסה הוא להקל על ההורה במוצר צר (זו הסיבה שהצ'יקו צרה) שיכול להיכנס בין מיטת הורים לקיר וגם לצאת מחוץ לחדר אל הסלון ולהפך. כלומר לאפשר לי להרדים בכיף שלי בסלון ואז לגרור עם הגלגלים לחדר (זו עוד סיבה למה הטוטי סופר מיותרת). לכן משך השימוש בעריסה הוא 3 חודשים. יש כאלו שמושכים טיפה יותר אבל גם אם נניח ומשכנו חצי שנה זו עדיין הוצאה יקרה שיש לאחסן בטווח די ארוך בגמר השימוש ותאמיני לי שיהיה המון מה לאחסן ככל שהם יגדלו.
ד. אין מזרן טוב לעריסות שציינת, כלומר אין מזרן נושם שניתן לרכוש, ישנם כאלו אבל לעריסות עץ.
מבין השניים הייתי ממליץ יותר על הצ'יקו זו חברה ותיקה ואין ממה לחשוש בכל נושא הבטיחות. המוצר עובר תקנים מחמירים בכל העולם. כמוכן לצ'יקו ערך מוסף שהיא כביכול משמשת גם כטרמפולינה וסוג של כיסא בעתיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריסה המשך+שאלה נוספת
זוהר07/06/2018אוקיי תחילה תודה על המענה המפורט.
אשקול את עניין הרכישה בכללי.
במידה ואחליט למשל לגבי הציקו אני יכולה להיות רגועה שאכן העניין שאין רשתות בצצדים זה תקין?
לגבי האחסון זה ממש נכון, למרות שבפרסומים של הבייבי סייף מציגים אחסון קל בתוך תיק אבל עדיין זה בנוסף להמון דברים שצריך לאחסן.
השאלה הנוספת האם ניתן לחבר בייבי סנס לעריסה כזו כמו ציקו?
ובכללי האם אתה ממליץ על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/06/2018שלום זוהר,
לדעתי אין ממה לחשוש. מכוני התקנים בודקים את הדברים האלו.
עדיין גם מוצר מקופל תופס מקום שיהיה הכרחי ככל שהם גדלים. למי שמתנייד הרבה להורים ובתי מלון יש לזה יתרון אבל.
כל עוד יש מזרן שניתן להרים אותו אז יהיה ניתן לחבר בייבי סנס.
תמיד טוב שיש מוצר שמעדכן אותנו על תקינות הנשימה בשינה שאנו לא משגיחים על התינוקות, כפי שאני מציין תמיד, בייבי סנס אינו שווה כלום אם אין ידע במתן עזרה ראשונה!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריסה- המשך! ותודה רבה על הכל
זוהר08/06/2018אתה לגמרי צודק זה קורס שאני מתכוונת לקחת אחרי הלידה וזה כל כך חשוב.
בציקו יש מזרן כזה, לא בדיוק מזרן שאפשר להרים כך שאני לא סגורה שזה אפשרי
זה תקין לישון על זה כל-כך הרבה? (תינוקות בעיקר ישנים חח) וזה לא ממש מזרן אם את מכיר איך נראה מבפנים. אנסה להעלות תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/06/2018שלום זוהר,
אני מכיר, זה מבנה ומזרן שמזכיר אמבטיה של עגלת תינוק ואין כל חשש לתת לתינוקות לישון באמבטיה של העגלה לילה שלם ולכן אותו כנ"ל גם לעריסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על הכל!
זוהר10/06/2018מה היינו עושות בלעדיך ! תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)