מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
המשך התלבטות בין 2 עגלות
שרון14/06/2018היי קובי,
אחרי סבב נוסף,
בהמלצתך הקודמת הלכתי לראות את הארמדילו פיליפ xt2, וגם את הגוי כרום.
משתפת אותך בהתלבטות בתקווה שאצליח להגיע להחלטה .
הגוי כרום מבחינת מחיר היא סבירה בהחלט (ראינו טיולון ואמבטיה ב1299 שח), יש לה טיולון דו צדדי, אמבטיה נחמדה, בד סביר. החסרון (בשבילנו) שהקיפול בה ממש לא נוח לי, אין לה ידית אחיזה ובשביל להרים אותה צריך ממש להתכופף לריצפה ולכן היא מרגישה מאוד כבדה.
ארמדילו פיליפ, יקרה בהרבה מהכרום (סביבות 3000 שח), הבד נראה איכותי , הגגון ארוך, סל גדול למטה, פחות התחברתי לחלק הקשיח שיש סביב הגגון והיכן שמניחים את הרגליים , אבל בגדול העגלה נראית טוב, נוחה לקיפול וטיולון דו צדדי, המשקל כבד (אנחנו גרים קומה 2 בלי מעלית ואוטו קטן - סיריון) ככה שתפעול העגלה נושא חשוב עבורנו
האויסטר זירו- יפה גם מבחינת האמבטיה וגם הטילון, הקיפול בה מאוד מאוד נוח, קלה, הבד נראה איכותי, וביחס לשאר העגלות היא נראית הכי מרווחת עבור התינוק , המחיר זהה לארמדילו. אך אני יודעת שהחיסרון בה זה הטיולון החד צדדי. קראתי בפורום שלך את הדעה שלך שאתה מגבה במחקרים ע״י כיוון הטיולון. שזה חיסרון חד צדדי.
שאלתי היא כזאת, מבין 3 העגלות על מי היית ממליץ ובאיזו סיבה (בהנחה שלא מתייחסים לנושא הדו/חד צדדי של הטיולון)
מבחינת אמבטיה, בדים, תפעול, משקל, נוחות לתינוק ועוד פרמטרים שאולי שכחתי בהשוואה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין הסייבקס מיוס לאויסטר זירושרון06/06/2018
שלום,
ממש מתלבטת בין הסייבקס מיוס לאויסטר זירו.
אנחנו גרים קומה 2 ללא מעלית, עם רכב קטן ולכן חשוב עגלה שתהיה קלת משקל וקלה לתפעול.
שתיהן יחסית קלות (עם יתרון לאויסטר), אהבתי את העיצוב והגובה באמבטיה של האויסטר, לעומת זאת, הטילון הסייבקס מתחלף לשני צדדים לעומת האויסטר, והגלגלים נראים יותר איכותיים, אך היא יותר צרה מהאויסטר ואני מפחדת שבחלק של הרגליים בסביבות גיל שנה + יהיה צפוף מכיוון שהיא צרה.
שתיהן מתקפלות בקלות עם יתרון קל להוצאת האמבטיה הסייבקס
ממש מתלבטת!
אשמח להארות והערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/06/2018שלום שרון,
אני תמיד ממליץ על עגלות בעלות טיולון דו כיווני ולכן פחות ממליץ על האויסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - סייבקס מיוס
שרון07/06/2018בהמשך לשאלתי,
אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי הסייבקס מיוס
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/06/2018שלום שרון,
זו עגלה שאני פחות אוהב, בעיקר בגלל שאין לה ידית טלסקופית ולכן יהיה קשה לעלות ולרדת מדרכות בהשוואה לדגמים מקבילים.
בנוסף איני אוהב את הרשת שממנה עשוי המושב, לדעתי זה פחות תומך ועלול לסבול מבלאי גבוהה לאורך זמן, בלאי שאינו מכוסה באחריות לדעתי.
זה יותר חמור לדעתי באזור הרגליים שם הרשת חשופה לחלוטין.
לדעתי בוגבו בי 5 עדיפה אם כי טיפה יותר יקרה.
גם ארמדילו פליפ XT2 לדעתי אופציה טיפה עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה- ממשיכה להתלבט בין 2 דגמים
שרון09/06/2018היי קובי,
תודה על המענה המהיר והמקצועי :-)
אחרי סבב נוסף בחנויות ,
הוחלט לרדת מהסייבקס מיוס, ונשארתי בהתלבטות בין האויסטר זירו לג׳ואי כרום.
אנחנו גרים קומה 2 ללא מעלית, אוטו קטן (סריון).
אשמח לשמוע דעתך על שני הדגמים
יתרון בעגלה אחת הוא חיסרון בעגלה שנייה ולא מצליחה להחליט.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/06/2018שלום שרון,
אכן על כל יתרון נמצא חיסרון. אין עגלה מושלמת.
לדעתי לכם יהיה הרבה יותר נח עם הזירו, אני חושב שהחיסרון המשעמותי שלה זהו הטיולון החד כיווני.
אם הג'ואי תיכנס לרכב ואם אתם תראו שאתם יכולים להסתדר עם הקיפול והמשקל אז אני נוטה לכיוונה רק בגלל הטיולון הדו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה להתלבט
שרון14/06/2018היי קובי,
אחרי סבב נוסף,
בהמלצתך הקודמת הלכתי לראות את הארמדילו פיליפ xt2, וגם את הגוי כרום.
משתפת אותך בהתלבטות בתקווה שאצליח להגיע להחלטה .
הגוי כרום מבחינת מחיר היא סבירה בהחלט (ראינו טיולון ואמבטיה ב1299 שח), יש לה טיולון דו צדדי, אמבטיה נחמדה, בד סביר. החסרון (בשבילנו) שהקיפול בה ממש לא נוח לי, אין לה ידית אחיזה ובשביל להרים אותה צריך ממש להתכופף לריצפה ולכן היא מרגישה מאוד כבדה.
ארמדילו פיליפ, יקרה בהרבה מהכרום (סביבות 3000 שח), הבד נראה איכותי , הגגון ארוך, סל גדול למטה, פחות התחברתי לחלק הקשיח שיש סביב הגגון והיכן שמניחים את הרגליים , אבל בגדול העגלה נראית טוב, נוחה לקיפול וטיולון דו צדדי, המשקל כבד (אנחנו גרים קומה 2 בלי מעלית ואוטו קטן - סיריון) ככה שתפעול העגלה נושא חשוב עבורנו
האויסטר זירו- יפה גם מבחינת האמבטיה וגם הטילון, הקיפול בה מאוד מאוד נוח, קלה, הבד נראה איכותי, וביחס לשאר העגלות היא נראית הכי מרווחת עבור התינוק , המחיר זהה לארמדילו. אך אני יודעת שהחיסרון בה זה הטיולון החד צדדי. קראתי בפורום שלך את הדעה שלך שאתה מגבה במחקרים ע״י כיוון הטיולון. שזה חיסרון חד צדדי.
שאלתי היא כזאת, מבין 3 העגלות על מי היית ממליץ ובאיזו סיבה (בהנחה שלא מתייחסים לנושא הדו/חד צדדי של הטיולון)
מבחינת אמבטיה, בדים, תפעול, משקל, נוחות לתינוק ועוד פרמטרים שאולי שכחתי בהשוואה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/06/2018שלום שרון,
כפי שרשמתי בתגובה הקודמת שלי הזירו הכי תואמת לדרישות שלך כאשר החיסרון המרכזי הוא כמובן נושא הדו צדדיות שאני באופן אישי ממליץ לא לוותר עליו. לכן אם הפליפ נוחה לך בתפעול ובניוד לדעתי היא עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)