סולה 2 או אוקרו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סולה 2 או אוקרו?
    ענבר
    10/06/2018

הי קובי, מה ההבדל בין עגלות סולה 2 של מאמס אנד פאפס לבין אוקרו החדשה? אני יודעת שהאוקרו כבדה יותר ועולה יותר. וגם רציתי לדעת מדוע האורבו 2 שנחשבת לפחות טובה מהסולה מבחינת יציבות וגלגלים עולה בעצם יותר? על מי היית ממליץ על הסולה או האוקרו? משקל עגלה ומחיר לא מהווה שיקול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סולה 2 או אוקרו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/06/2018

שלום ענבר,

האוקרו מספקת סוג של יכולת ניוד גם בשטח אבל היא סופר כבדה ומעגלה במשקל כזה גם הייתי מצפה לקבל אמבטיה וטיולון מאוד מרווחים ובאוקרו כמו בשאר דגמי החברה ההפך הוא הנכון.
    האורבו מציעה אמבטיה וטיולון זהים לסולה רק עם שלדה מעוצבת יותר אבל עם גלגלים קטנים יותר, לכן יכולת הניוד פחות טובה בהשוואה לסולה, לדעתי הבלאי יהיה גבוהה יותר סביב הגלגלים ולכן אני לא רואה סיבה לרכוש מוצר יקר יותר כאשר יש לי מוצר די זהה רק טוב יותר וגם זול יותר!
    בין סולה לאוקרו, אם אין טיולי שטח אקסטרימיים לדעתי הסולה עדיפה, סה"כ יש לה יכולת ניוד טובה והיא קלה יותר מהאוקרו וזולה ולכן לדעתי עדיפה אול אראונד.
    באוקרו כמו באורבו לדעתי משלמים המון בעיקר על העיצוב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו