מה דעתך על מזרנים של עמינח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה דעתך על מזרנים של עמינח
    יוכי
    10/06/2018

שלום קובי

הגענו לשלב המזרן לעריסה ולמיטה בחנות שהיינו הציעו לנו את המזרונים של עמינח של הם בעלי תו תקן.. ראיתי שלפני כמה ימיים כתבת על מזרונים אבל לא ציינת את החברה הזו.. האם היא לדעתך לא טובה.?
    תודה מראש על כל העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/06/2018

שלום יוכי,

עמינח חברה מעולה וכל דגמיה ככל הידוע לי עם תו תקן.
    יחד עם זאת לכל חברה וגם לעמינח יש מוצרים יקרים וזולים, טובים יותר ופחות טובים.
    בסה"כ המזרנים הדו צדיים שלהם מעולים ואם רוצים את הטוב ביותר אז האימג'ן שלהם (שנמכר רק בשילב) הוא הטופ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרונים

יוכי
    11/06/2018

האמת כבד לי לשלם מעל 600 שח למזרון . היום הייתי בכמה חנויות והציעו לי 3 חברות כולם בעלי תו תקן עד המחיר הזה. עמינח,בייבי טק וליטף.. כולם דו צדדי ונושמים... שמתי לב שהליטף הוא הכי קשיח בין כולם שלפי משהבנתי זה יותר טוב מבחינה בטיחותי... האם זה נכון? אם לא .. על מה אתה ממליץ יותר?
    בתודה..
    יוכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2018

שלום יוכי,

לדעתי הקשיחות די זהה בכולם. צריך להניח את המזרן על הרצפה וללחוץ באמצע ולא בדרך אחרת. כמוכן רצוי מזרן ולא הדוגמית שיש בחנות.
    סה"כ כולם טובים ומומלצים לדעתי לתקציב של 400-600 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו