המלצה לעגלה קלה לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה קלה לתינוק ראשון
    יהודית
    11/06/2018

שלום קובי, שמעתי הרבה דברים טובים על הבלוג שלך!

אנחנו זוג ללא רכב ולכן מחפשים עגלה קלה שמתקפלת בקלות. אנחנו חושבים שאנחנו מעוניינים באמבטיה ומחפשים אפשרות של קיפול האמבטיה( כמו היויו אותה אנחנו מכירים מחברים)
    האם יש עוד אפשרויות טובות יותר? זולות יותר מהיויו? מה עם הyoya?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2018

שלום יהודית,

אני פחות מתחבר לגימיקים של עגלה שמתקפלת עם האמבטיה כי מה שמקבלים ביויו זו לא באמת אמבטיה. היויה זה חיקוי שרחוק מלהיות מוצלח ואינו נמכר בישראל תחת משווק רשמי, המוצר נמכר רק דרך סין ולכן אין אחריות, אבא או אמא למוצר ושלא נדבר על אישור מכון התקנים ולכן אני פחות ממליץ.
    יש עגלות דומות ליויה אשר מוצלחות יותר כמו בובו או באמפריידר קונקט.
    אני עדיין פחות ממליץ על עגלות מהסוג הזה מכיוון ש:
    א. כפי שציינתי לא מדובר באמבטיה
    ב. הטיולון חד כיווני
    ג. לטיולון אין שכיבה מלאה או מספיק טובה ולכן הוא מתאים ברוב המקרים רק מגיל חצי שנה וזו בעיה עם אמבטיה קטנה שלא בטוח שתתאים עד גיל חצי שנה לדעתי.
    ד. הן לא הכי מרווחות, לא הכי נוחות בניוד ולא עם הצללה טובה.

אני מבין את הצורך בקל עבורך אך כפי שאני מציין תמיד, ככל שלך יהיה יותר נח זה מגיע לדעתי על חשבון נוחות התינוק.
    אם את רוצה מוצרים יחסית קלים ונוחים אבל שעדיין אין בהם יותר מדי פשרות בתחום התינוק אז הייתי ממליץ לבדוק את:
    בוגבו בי 5 יחסית יקרה
    סייבקס מיוס עדיין יקרה משמעותית מהיויו
    ארמדילו פליפ XT במחיר סביר ולדעתי מציעה את הקיפול הכי נח לתחבורה ציבורית כל עוד אנו בשלב הטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

יהודית
    12/06/2018

כשכותבים שיש טיולונים שמתאימים מגיל לידה- הכוונה השכבה של 180 מעלות? גם 175 נחשב השכבה מלאה?

הפיתרון הוא לא במקום אמבטיה, אלא פיתרון חד פעמי לנסיעות קצרות יחסית. באופן כללי אנחנו מתכננים לקנות גם אמבטיה.
    הסתכלתי על הארמדילו ולא נראה לי שהטיולון נשכב במלואו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2018

שלום יהודית,

יש טיולונים שמכון התקנים מאשר מגיל לידה, זה לא קשור לזווית השכיבה אלא בעיקר לסגירה באזור הראש. זה שזה מאושר לא אומר שזה מתאים. הפתרון לנסיעות קצרות הוא סל קל לדעתי, הוא יותר קטן ולכן נח יותר לתינוק, יש עגלות שהטיולונים שלהן מעולים מגיל לידה אבל לא הייתי נותן לזה להשפיע על הקנייה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו