הבדלים בדגמים של ABC DESIGN

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בדגמים של ABC DESIGN
    אורי
    13/06/2018

היי,

באתר של ABC DESIGN הראשי יש את הדגמים:
    Mint, Turbo 4, Turbo 6, Condor 4, Salsa 4, Viper 4, Tereno 4 and Zoom 4

בארץ יש מינט, סלסה, ממבה פלוס זום וסירקל ראבנה.

מה הדגם המקביל של ממבה פלוס וסירקל ראבנה?

מה ההבדלים בין כל הדגמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בדגמים של ABC DESIGN

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/06/2018

שלום אורי,

לסירקל יש אתר נפרד שם ניתן לראות 2 דגמים: מרנו או קטניה, הראבנה היא חיבור של אמבטית הקטניה וטיולון המרנו. לכן לא ניתן לראות את הסירקל באתר ABC.

הממבה פלוס כעת נקראת פפר.
    וייפר מתוכננת להגיע לישראל בחודש/חודשיים הקרובים זו עגלת שטח מטורפת בעלת חוזק ואמינות נדירים. החיסרון זה המשקל וגודל הקיפול, מיועדת בעיקר להורי אקסטרים.

קונדור זהה מאוד לסלסה רק עם שלדה שונה.
    דגמי הטורבו מגיעים עם שלדה של קונדור, טיולון של וויפר ואמבטיה שיושבת על הטיולון 4 זה עם 4 גלגלים 6 זה עם 6 גלגלים. ה-6 יורדת מפס הייצור ב2019.
    טרנו מגיעה עם טיולון ושילדה של וייפר רק עם אמבטיה שיושבת על הטיולון.

מדובר בדגמים מדהימים בכל הקשור לנוחות ניוד ונוחות התינוק. אלו העגלות הנמכרות ביותר בגרמניה, לצערי אני חושב שהם לא מתאימות לקהל הישראלי והדרישות שלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראבנה

אורי
    17/06/2018

1. לא מוצא בשום אתר (לא ישראלי) את הראבנה, אשמח לקישור.

2. איזו שלדה יש לראבנה, של הקטניה או של המרנו? או בכלל אחרת?

לאשתי חשוב שהעגלה תהיה נוחה לקיפול וקלה ולכן התלהבה מהבייבי ג׳וגר סיטי 4, אבל אני מחפש משהו שנותן גם קצת יותר נוחות לתינוק.

ראינו את הארמדילו פליפ, אבל מה שהיה בחנות היה שבור אז נצטרך לבדוק אותה שוב במקום אחר.

הג׳ואי כרום הייתה כבדה וקצת מסובכת לקיפולץ

הפג פרגו הייתה גם כבדה מדי.

3. האם הראבנה הכי מתאימה או שהסלסה?

4. הבנתי שכדאי לבחון גם את הסייבקס מיוס. האם יש עגלות נוספות שאתה ממליץ ללכת לראות? יש כל כך הרבה, אז אנחנו מנסים להתמקד

5. שאלה כללית אחרת: האם העגלות האלו טובות לכל השנים או שבכל מקרה צריך או כדאי להחליף לטיולון אחר אחרי שהילדה גדלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/06/2018

שלום אורי,

1. יש באתר של איי.בי.סי דיזיין ישראל ובאתר של בייבי סטאר.
    לצערי אני לא יכול לשים כאן קישורים.
    2. דומה לקטניה ללא גלגלי אוויר, לישראל מגיעה שלדה עם ציפוי כרום ניקל וידית + מעקה מעור סקיי תפור, זאת בניגוד למה שנמכר בגרמניה, כלומר גרסא טיפה יותר יוקרתית. בעקבות ההצלחה בישראל איי.בי.סי יאמצו לגרמניה ובשנת 2019 יציעו דגמים עם שלדה מניקל.

שום דבר לא ישתווה בנוחות התפעולית לג'וגר אבל הג'וגר לדעתי רחוקה שנות אור בכל מה שקשור לנוחות התינוק בראבנה. הפליפ די באמצע, יותר טובה מהג'וגר לדעתי, בעלת טיולון דו כיווני, מדרך רגליים מתכוונן, שינוי מצבים עם לחצן ועוד. האמבטיה והטיולון יחסית צרים ולכן היא לא תציע נוחות זהה לראבנה אבל מצד שני היא קלה יותר וקטנה יותר לאחר הקיפול. לדעתי נוחה כמעט כמו בייבי ג'וגר לקיפול וטיפה יותר נוחה מהראבנה. הראבנה שוקלת טיפה יותר מהכרום ודי דומה לפג ולכן אני חושב שההרגשה תהיה די זהה לפג.
    3. מדובר בסגנונות שונים. הסלסה יקרה יותר והיתרון המשמעותי שהיא מציעה זה נוחות ניוד ולכן מאוד תלוי אופי השימוש והיכן תטיילו.
    4. המיוס דומה לפליפ ביתרונות ובחסרונות, מעבר לכך כל הגב שלה עשוי רשת ללא תמיכה קשיחה, אני אישית פחות אוהב וחושב שהפליפ עדיפה אבל בגלל שאין תמיכה קשיחה המיוס קלה יותר מהפליפ.
    5. כל העגלות אמורות למשוך עד גיל 3 אך מהכרותי הרוב יעדיפו לרכוש טיולון לכן אני חושב שהמטרה צריכה להיות שהעגלה תשרת עד גיל שנה+ ושלא תאלצו לרכוש טיולון בשלב מוקדם מדיי. טכנית יותר נח לתינוקות/ילדים בעגלה, בטח שבעגלה כמו ראבנה, הבעיה כפי שאני מציג תמיד, ככל שיותר נח לילד כך פחות נוח להורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורי
    17/06/2018

תודה רבה על התשובה המורחבת.

עדיין אשמח אם תוכל להמליץ על עוד עגלות שעונות לדרישות של משקל ונוחות כך שנוכל להתמקד בחיפושים

תודה,

אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/06/2018

שלום אורי,

אם הדגשים הם על משקל קל וקיפול קומפקטי לדעתי ה- 3 המומלצות הן: בוגבו בי 5, ארמדילו פליפ XT או סייבקס מיוס.
    אם יש הגבלת תקציב לדעתי הפליפ היא המומלצת. אם אין הגבלה לדעתי הבי היא המומלצת.
    אם מוכנים להתפשר על משקל וגודל קיפול ולהרוויח יותר נוחות לתינוק אז בתקציב הראבנה תהיה אופציה מעולה. ללא הגבלת תקציב הסלסה תהיה אופציה מעולה או גם פג פרגו בוק פלוס.

כפי שאני מסביר תמיד, ככל שהנוחות שלנו תעלה כך זה יבוא על חשבון נוחות התינוק ולהפך. לדעתי 3 העגלות הראשונות שציינתי מציעות נוחות להורה עם פשרות בנוחות התינוק אך לא קיצוניות. 3 העגלות הנוספות מציעות פשרות בנוחות ההורה אך לא קיצוניות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו