פג פרגו בוק פלוס או מאמס אנד פאפס אוקרו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו בוק פלוס או מאמס אנד פאפס אוקרו
    עמליה
    13/06/2018

אשמח לדעת מה מומלץ יותר? נוחות לילד,משקל,האם שווי המחיר תואם למה שאתה מקבל והאם בשניהם יש בולמי זעזועים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/06/2018

שלום עמליה,

הפג יותר מרווחת ויותר קלה, רק לפי זה הייתי בוחר בפג.
    הקפיצים באוקרו טיפה יותר טובים אך עם משדרגים בפג לשלדת S הפער יהיה פחות משמעותי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך המלצות על עגלות אחרות?

עמליה
    14/06/2018

תודה על המענה המהיר.
    יש עגלות שאתה ממליץ עליהן יותר? כמובן מה שחשוב לי זה נוחות התינוק,בטיחות,בלמי זעזועים,קפיצים טובים. אני גרה בבניין עם מעלית אז משקל פחות קריטי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום עמליה,

הייתי ממליץ גם לבדוק את הסלסה, מרווחת כמו הפג אך מרופד טוב יותר, בעיקר באמבטיה, יש לה קפיצים עדיפים בהרבה וגם ידית טלסקופית שאין בפג. אם תעשו ניסוי של השמת משקל של 9 ק"ג ותנסו לעלות ולרדת מדרגה תוכלו לראות כמה ההבדל הוא גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו