מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי 5 או סייבקס מיוסקארין16/06/2018
קובי שלום,
הבן הבכור שלי עכשיו בן 6 חודשים ועד עכשיו השתמשנו בעגלה מאמאס אנד פאפאס אורבו 2 שקיבלנו. בשלב האמבטיה היא היתה מעולה ונוחה אבל לפני חודש וחצי נאלצנו לעבור לטיולון שלו כי האמבטיה קטנה לו (תינוק ארוך). כרגע אני עם הטיולון מאחר וניתן לשים אותו לכיוון ההורה ולהשכיב שכיבה מלאה, אך הכובד והסרבול שבקיפול הובילו למסקנה שאנו מעוניינים בטיולון/עגלה חדשה, גם לאור העובדה שאין לי עוד מקום לפירור בבגאז' בנוסף לעגלה (קיה פיקנטו).
חשוב לי שהטיולון יהיה דו כיווני כי אני רוצה כבר עכשיו להעביר אותו אליו (ואולי בילד הבא להשתמש כבר רק בטיולון/עגלה שנקנה עכשיו) ולכן ויתרתי על יויו ועל אינליזינה זיפי שדי אהבתי. בסוף צמצמתי את הבחירה בין בוגבו בי 5 לסייבקס מיוס, עם כוונה לקנות גם אמבטיה כבר לילדים הבאים (אם יש לך השגות תמיד אוכל לשמור את האמבטיה של אורבו 2 ולהשתמש בה, בכל זאת אפשר ל"הסתרבל" קצת לתקופה קצרה).
אני מאוד אוהבת את הנסיעה החלקה באורבו 2 גם כשיש מהמורות בדרך (גרים בעיר, אז הכוונה לבלטות בולטות במדרכה), והייתי רוצה נסיעה דומה לזו בטיולון הבא (קראתי כבר שככל שהשלדה קטנה וקלה כך הנסיעה פחות חלקה, אבל ככל הניתן).
הייתי מעדיפה גגון ארוך (באורבו 2 הוא לא ארוך מספיק לדעתי. אהבתי את האורך של האינגליזינה זיפי, אבל כאמור היא לא דו כיוונית אז ויתרתי). אם ניתן לקנות הארכות להצלה או משהו כזה, זה גם רלוונטי.
מכיוון שהילד שלי ארוך הייתי מעדיפה שהרגליים שלו לא יתקפלו כשהן "בורחות" מחוץ למושב הטיולון (במיוס ראיתי שיש הארכה מתכווננת לרגליים ובבוגבו לא, אבל הבנתי שהמושב עצמו מתארך אבל לא ברור אם זה מספיק. לא הלכתי עם הילד וגם אני מאמינה שעוד ייגבה ורוצה לטווח ארוך).
לבסוף, חשוב לי שתהיה שכיבה מלאה. נאמר לי ששני הטיולונים מוגדרים מגיל לידה אבל חשוב לי לוודא שזה אכן ככה.
**אם אתה חושב שיש טיולון אחר שעונה טוב יותר על דרישותיי אשמח להמלצה כי המבחר הוא עצום.
תודה רבה רבה על עזרתך המועילה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/06/2018שלום קארין,
בכל הקשור ליכולת נסיעה וניוד גם המיוס וגם הבי ובעיקר הבי יהיו שידרוג משמעותי לעומת האורבו.
לדעתי האמבטיות לא ברמה של האורבו, של הסייבקס מאוד קרובה אך לדעתי אפשר להסתדר איתן ולמכור את האורבו ולפנות מקום בבית.
הגגונים הם לא שיא השלמות אך הם סבירים, ישנן הארכות אך הן לא באמת מועילות ומאוד מסורבלות.
לבי יש גגון בריזי יותר גדול ואולי שווה להוסיף אם הולכים על הבי.
לדעתי בכל הקשור לאורך המיוס מנצחת אך כן הייתי ממליץ להושיב את התינוק, התינוק כן יגבה עוד בעיקר עד גיל שנה ומשם הקצב יהיה סופר איטי ביחס למה שקורה עד שנה.
אני חושב שהבי עדיפה בניוד, יש לה תמיכת גב טובה יותר, הקיפול נח יותר ויהיה יותר נח לעלות ולרדת מדרכה.
לא הייתי ממליץ על משהו אחר, אלא אם רוצים מוצר ממש קל אך מוכנים להתפשר על נוחות ניוד ושלדעתי כן יצריך לשמור על האורובו. יש לסייבקס טיולון שנקראה איזי S, המושב מסתובב ל-360 מעלות כך שהוא דו כיווני, הטיולון קל משמעותית מהבי או המיוס וכך גם הקיפול הרבה יותר קטן. מצד שני המושב קטן ובעיקר קצר. ולדעתי האמבטיה פחות מוצלחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)