מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלות נוחות ולא כבדותמור16/06/2018
קובי שלום,
אנחנו מחפשים עגלה יחסית זולה עם דגש על נוחות התינוק אבל שלא תהיה כבדה מדי (אני מאוד קטנה וחוששת מהגודל). אנחנו כרגע גרים בקומה שלישית בלי מעלית כך שלדעתי רב הזמן העגלה תישאר באוטו אז חשוב שהקיפול יהיה נוח.
משיטוט בפורום קראתי על מספר עגלות ורציתי לשאול לדעתך-
סלסה אייבי סי- הבנתי שהחיסרון הוא בכך שמגיעה רק למצב ערסול ואני חושבת שלא כדאי להתפשר על כך
ראבנה- נשמע כי היא עונה על כל הצרכים אך אני מפחדת לגבי איכותה, כנ״ל לגבי הג׳ואי כרום
דגמי מאמס ופאפס/ נשמע שגם כן עונות על כל הצרכים אך הבנתי שנמוכות, האם סו בעיה?
כמו כן רציתי לשאול האם יש דגם זול של פג? נראה לי שמדובר בעגלה טובה מאוד, קצת כבדה, אבל שוב רב הזמן העגלה תישאר באוטו כך שאולי כדאי להתפשר על המשקל ולקנות עגלה מחברה טובה ומוכרת? ומה אתה חושב לגבי האינגליזינה? האם יש עגלות נוספות בתקציב שםוי (עד 3000) שאתה ממליץ לבדוק?
כמו כן יש לנו אפשרות לרכוש את המוצי evo יד שנייה במחיר טוב, מה דעתך?
אנחנו ממש מבולבלים ונשמח לכיוון לפני שהולכים להתנסות, המון המון תודה,
מור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/06/2018שלום מור,
אם את מעדיפה שכיבה מלאה אכן הראבנה זו אופציה מעולה.
אין מה לחשוש מהאיכות, יש לה קפיצים איכותיים, מושב ענק ובכל זאת זה מוצר של ABC Design וזו חברה גרמנית וכיהיה לחברה גרמנית האיכות קיימת גם במוצרים הזולים.
חשוב להבין שכל החלק האחורי של הראבנה נלקח מדגם הזום (עגלה שמיועדת לשני ילדים), האמבטיה מהסלסה והטיולון מהוייפר, הדגם הכי נמכר של היצרן בגרמניה וזה טיולון שתוכנן להליכות/טיולי אקסטרים!
לדעתי מאמאס אנד פאפאס נמוכות, האמבטיה והטיולון צרים.
דגם הסולה או הפליפ הכי עונים לדרישות אך בכל הקשור לנוחות התינוק לדעתי הראבנה מנצחת בענק.
לגבי הפג, הבעיה המרכזית שצריך להוסיף המון כסף לתוספות לדעתי, כלומר גם אם נמצא מבצע טוב לדעתי היא לא נוחה לניוד רק עם שלדת S שעולה עוד כמה מאות שקלים בהמשך למחירה, היא מגיעה ללא מזרן לאמבטיה והמושב מאוד קשיח ולכן הייתי ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ועוד מזרן איכותי לטיולון.
לכן אני חושש שהיא תהיה קצת מעל התקציב.
האיבו לדעתי עגלה מאוד לא מוצלחת ולכן לא הייתי ממליץ עליה לא כחדשה ובטח שלא כיד 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מור16/06/2018תודה רבה קובי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)