התלבטות לגבי עגלות נוחות ולא כבדות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות נוחות ולא כבדות
    מור
    16/06/2018

קובי שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה יחסית זולה עם דגש על נוחות התינוק אבל שלא תהיה כבדה מדי (אני מאוד קטנה וחוששת מהגודל). אנחנו כרגע גרים בקומה שלישית בלי מעלית כך שלדעתי רב הזמן העגלה תישאר באוטו אז חשוב שהקיפול יהיה נוח.
    משיטוט בפורום קראתי על מספר עגלות ורציתי לשאול לדעתך-
    סלסה אייבי סי- הבנתי שהחיסרון הוא בכך שמגיעה רק למצב ערסול ואני חושבת שלא כדאי להתפשר על כך
    ראבנה- נשמע כי היא עונה על כל הצרכים אך אני מפחדת לגבי איכותה, כנ״ל לגבי הג׳ואי כרום
    דגמי מאמס ופאפס/ נשמע שגם כן עונות על כל הצרכים אך הבנתי שנמוכות, האם סו בעיה?
    כמו כן רציתי לשאול האם יש דגם זול של פג? נראה לי שמדובר בעגלה טובה מאוד, קצת כבדה, אבל שוב רב הזמן העגלה תישאר באוטו כך שאולי כדאי להתפשר על המשקל ולקנות עגלה מחברה טובה ומוכרת? ומה אתה חושב לגבי האינגליזינה? האם יש עגלות נוספות בתקציב שםוי (עד 3000) שאתה ממליץ לבדוק?
    כמו כן יש לנו אפשרות לרכוש את המוצי evo יד שנייה במחיר טוב, מה דעתך?
    אנחנו ממש מבולבלים ונשמח לכיוון לפני שהולכים להתנסות, המון המון תודה,
    מור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום מור,

אם את מעדיפה שכיבה מלאה אכן הראבנה זו אופציה מעולה.
    אין מה לחשוש מהאיכות, יש לה קפיצים איכותיים, מושב ענק ובכל זאת זה מוצר של ABC Design וזו חברה גרמנית וכיהיה לחברה גרמנית האיכות קיימת גם במוצרים הזולים.
    חשוב להבין שכל החלק האחורי של הראבנה נלקח מדגם הזום (עגלה שמיועדת לשני ילדים), האמבטיה מהסלסה והטיולון מהוייפר, הדגם הכי נמכר של היצרן בגרמניה וזה טיולון שתוכנן להליכות/טיולי אקסטרים!
    לדעתי מאמאס אנד פאפאס נמוכות, האמבטיה והטיולון צרים.
    דגם הסולה או הפליפ הכי עונים לדרישות אך בכל הקשור לנוחות התינוק לדעתי הראבנה מנצחת בענק.
    לגבי הפג, הבעיה המרכזית שצריך להוסיף המון כסף לתוספות לדעתי, כלומר גם אם נמצא מבצע טוב לדעתי היא לא נוחה לניוד רק עם שלדת S שעולה עוד כמה מאות שקלים בהמשך למחירה, היא מגיעה ללא מזרן לאמבטיה והמושב מאוד קשיח ולכן הייתי ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ועוד מזרן איכותי לטיולון.
    לכן אני חושש שהיא תהיה קצת מעל התקציב.
    האיבו לדעתי עגלה מאוד לא מוצלחת ולכן לא הייתי ממליץ עליה לא כחדשה ובטח שלא כיד 2.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מור
    16/06/2018

תודה רבה קובי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו