סלקלים של סייבקס אטון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקלים של סייבקס אטון
    מונא
    18/06/2018

שלום קובי,

רציתי לשאול לגבי סלקל סייבקס אטון 4, 5 ו- Q. מה ההבדל בינהם?
    ראיתי בחנויות את סלקל סייבקס אטו 1, ומאוד לא התחברתי לגגון הבד שלו. למרות שבאתר של סייבקס, הגגון נראה נורמלי כמו כל גגון אחר של עגלה, ולא מבד שכמעט ולא מגו מהשמש (מהצדדים במיוחד).
    האם יש דגם משודרג של אטון 1 עם גגון רגיל?
    ואם לא, מה אתה ממליץ לרכוש כתחליף לאטון 1, כאשר אני מעוניינת בסלקל עם רמת בטיחות גבוהה, סלקל "קל", ושאוכל להרכיבו על עגלת סלסה 4 (ABC DESIGN), שקניתי לפני חודש.

תודה רבה מראש,
    מונא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקלים של סייבקס אטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/06/2018

שלום מונא,

אכן לישראל מיובא סייבקס אטון בייסיק ולכן הגגון והבדים פשוטים.

4 או 5 הם זהים רק המספר השתנה. Q זה בעצם גם 4 או 5 רק מעוצב יותר עם הגנת צד טיפה משופרת. מבחני הריסוק זהים לכולם אך הQ עם בסיס קיבל דירוג גבוהה יותר. יש לקחת בחשבון שהוא סופר יקר עם בסיס.

הייתי ממליץ על סל קל מיקו של מקסי קוזי שנמכר בשילב, הוא נמכר יחד עם בסיס במחיר יחסית נמוך, יחסית קל וברמת בטיחות די טובה, עדיין לא ברמה של הQ אך עולה כמחצית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה ..

מונא
    19/06/2018

קודם כל .. תודה רבה על התשובה.
    השאלה שלי היא:
    אילו חברות ודגמים של סלקים מתאימים לסלסה 4? במידה ואני רוצה לבחור סלקל אחר מסייבקס? חוץ מהסלקל שהצעת?

והאם כל סלקל של סייבקס יכול לשבת טוב על הסלסה 4 (במידה ואני מזמינה אותו מחו"ל)?

תודה מראש,
    מונא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/06/2018

שלום מונא,

כל דגמי סייבקס יתחברו על אותם מתאמים שמגיעים עם העגלה, אותו הדבר לגבי מקסי קוזי. לגבי ג'ואי הרוב המוחלט של הדגמים יתאים. בהזמנות מחו"ל ניתן גם להזמין סל קלים של חברת בי סייף, נונה פיפה, קידי והם גם יתאימו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו