עגלה לילד שלישי -התלבטות בין מספר עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד שלישי -התלבטות בין מספר עגלות
    אנה
    20/06/2018

שלום קובי
    מכיוון שזה ילד שלישי ואחרון לא רוצה הלשקיע הרבה בעגלה.
    צריכה שהעגלה תהיה נוחה מאוד בקיפול לאוטו, שתכנס לי לבגאז' של TOYOTA YARIS שהוא לא גדול בכלל, יום יום אצטרך לקפל ולהכניס לאוטו. רוצה שהיא גם תהיה גבוהה ושהאמבטיה תהיה יחסית גדולה.
    הבנתי שאתה לא כל כך ממליץ על הבייבי ג'וגר למרות שהיא נראיתה לי נורא נוחה.....
    מה עם העגלה הזולה NONA של איזי בייבי? ממליץ עליה?
    מה עם ה-BABYGO?
    בכללי לאיזה עגלות יש אמבטיות יותר גדולות כי בחנות שהייתי אמרו לי שכל האמבטיות באותו גודל....וזה ממש לא נראה ככה

ואולי תמליץ לי להתרשם מאוד עגלות שעדיין לא ראיתי..

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/06/2018

שלום אנה,

על הג'וגר אני פחות ממליץ מכיוון שיש לה טיולון חד כיווני, לדעתי ולדעת מחקרים מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + ולכן אני ממליץ רק על עגלות בעלות מושב דו כיווני.
    הנונה של איזי בייבי פחות מוצלחת וכך גם הגו בייבי שיש לה מפתח גלגלים מאוד רחב.
    לדעתי בתקציב נמוך העגלה הכי מומלצת היא סירקל ראבנה, היתרון העצום עבורך שיש לה את האמבטיה והטיולון הכי מרווחים שיש ובניגוד למה שמספרים בחנויות יש הבדלים ולעיתים ההבדלים הם עצומים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו