טיולון מומלץ יומיום וטיסות

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • טיולון מומלץ יומיום וטיסות
    יעל
    21/06/2018

    היי! קראתי כמעט את כל ההמלצות! והתבאסתי שלא קראתי לפני שקניתי את העגלה הראשונה שלי - אינגלזינה 18.. אוהבת אותה אבל נשמע שאתה פחות..?

    מחפשת טיולון נוח (גרים בקומה 3) שמתאים ליום יום וגם יכול לעלות איתנו למטוס.. לפי מה שקראתי כאן האופציות הן
    יויו
    סיטי מיני תור
    והאיזיווקר xs

    בהתחשב שהכסף לא שיקול - מה הכי מומלץ לדעתך?
    תודה רבה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    21/06/2018

    שלום יעל,

    אין לי עניין של אוהב או לא אוהב, דווקא הטרילוג'י עגלה טובה שמציעה יתרונות רבים לאנשים מסויימים. אין עגלה מושלמת אך יכולה להיות עגלה שתהיה מושלמת למשתמש ולכן המטרה למצוא את המוצר האידאלי למי ששואל ע"י הצבת דרישות ותיאור תנאים כמו סוג רכב, עליה לבית עם מעלית או ללא וכו'.
    הטרילוג'י מציעה שילוב טוב של קיפול קטן ונח עם אמבטיה וטיולון מרווחים. החיסרון הגדול זה בנוחות בניוד לדעתי.

    לגבי הטיולונים. קודם כל המלצתי היא להתנסות איתם, לשים את התינוק, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לשנות מצבים כשהתינוק בעגלה, לנסות לקפל לבד ולהרים. בניגוד לעגלה כעת יש לך הזדמנות כדי לדעת איך השימוש היומיומי יראה.
    אני אישית קצת יותר מתחבר לווקר בעיקר בגלל שיש לה מדרך רגליים מתכוונן ומעקה, לדעתי גם יכולת הניוד שלה טיפה יותר טובה.

    אפשר גם לבדוק את בייבי זן יויו שגם ניתנת לעליה למטוס אך יקרה משמעותית.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו