מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מספר שאלות על עגלת הפג פרגורעות27/06/2018
שלוב רב,
אני מעוניינת לקנות עגלה שיש לה אמבטיה מרווחת יחסית כזו שתספיק עד גיל חצי שנה ויותר. ראיתי שהמלצת על הפג פרגו.
תוכל לומר לי מה המידות הפנמיות של האמבטיה?
בנוסף, אם הכי חשוב לי זה יציבות העגלה ונסיעה חלקה ללא רעידות כדאי לקחת את שלדת ה S? פחות כדאי ה 51, אני צודקת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/06/2018שלום רעות,
הרוחב הוא 28 על אורך 66. זהו גודל נדיב בהחלט שיכול לשמש עד חצי שנה בממוצע.
מדובר בעגלה יציבה, עם שלדת הS ההליכה די חלקה, כמובן שזה מאוד תלוי היכן מטיילים. לדעתי זה לא קריטי עם זה 51 או 60, זה לא משפיע על היציבות.
חשוב לציין שיש שלדת S ויש שלדת S51, ולכן כוונתי לא משנה איזו מהS. אבל בהחלט הS עדיפה על השלדה הבסיסית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי הפג פרגו
רעות28/06/2018תודה רבה על התשובה, שאלה נוספת-
מה ההבדל בין שלדת ה S לשלדת 51?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת 2
רעות28/06/2018הייתי שמחה לדעת על איזה דגם אתה הכי ממליץ מבין עגלות הפג. לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הבוק לפופאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/06/2018שלום רעות,
יש שלדת בסיס ברוחב 60 ס"מ או 51 ס"מ ואותו כנ"ל לשלדת S.
ההבדלים בין הS לשלדת הבסיס מבלי קשר לרוחב הם:
בS הצמיג הרבה יותר איכותי ולכן יכולת הניוד עדיפה כמו גם בלימת הזעזועים. ידיות העגלה דמויות עור ולא ספוג, יותר נעים למגע עם פחות בלאי.
לדעתי בין כל הגרסאות אין הבדל משמעותי, לפי היצרן ההבדל הוא באיכות הבד ובעיצוב יוקרתי יותר ולכן אני ממליץ תמיד על גרסאת הבסיס, זאת מכיוון שלדעתי העגלות של פג אינן מרופדות מספיק נח ולכן מצריכות רכישת מזרן לאמבטיה ולטיולון ולכן לסוג הבד אין ממש משמעות לדעתי פרט לעיצוב.
גרסא נוספת היא הפופ אפ אשר זהה לחלוטין לשאר הגרסאות פרט לאמבטיה אשר קלה יותר בקילו אשר ניתנת לקיפול ולאחסון בגמר השימוש, לדעתי יתרון גדול אך הבדלי המחיר לרוב משמעותיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)