מספר שאלות על עגלת הפג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות על עגלת הפג פרגו
    רעות
    27/06/2018

שלוב רב,
    אני מעוניינת לקנות עגלה שיש לה אמבטיה מרווחת יחסית כזו שתספיק עד גיל חצי שנה ויותר. ראיתי שהמלצת על הפג פרגו.
    תוכל לומר לי מה המידות הפנמיות של האמבטיה?

בנוסף, אם הכי חשוב לי זה יציבות העגלה ונסיעה חלקה ללא רעידות כדאי לקחת את שלדת ה S? פחות כדאי ה 51, אני צודקת?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2018

שלום רעות,

הרוחב הוא 28 על אורך 66. זהו גודל נדיב בהחלט שיכול לשמש עד חצי שנה בממוצע.
    מדובר בעגלה יציבה, עם שלדת הS ההליכה די חלקה, כמובן שזה מאוד תלוי היכן מטיילים. לדעתי זה לא קריטי עם זה 51 או 60, זה לא משפיע על היציבות.
    חשוב לציין שיש שלדת S ויש שלדת S51, ולכן כוונתי לא משנה איזו מהS. אבל בהחלט הS עדיפה על השלדה הבסיסית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי הפג פרגו

רעות
    28/06/2018

תודה רבה על התשובה, שאלה נוספת-
    מה ההבדל בין שלדת ה S לשלדת 51?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת 2

רעות
    28/06/2018

הייתי שמחה לדעת על איזה דגם אתה הכי ממליץ מבין עגלות הפג. לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הבוק לפופאפ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/06/2018

שלום רעות,

יש שלדת בסיס ברוחב 60 ס"מ או 51 ס"מ ואותו כנ"ל לשלדת S.
    ההבדלים בין הS לשלדת הבסיס מבלי קשר לרוחב הם:
    בS הצמיג הרבה יותר איכותי ולכן יכולת הניוד עדיפה כמו גם בלימת הזעזועים. ידיות העגלה דמויות עור ולא ספוג, יותר נעים למגע עם פחות בלאי.

לדעתי בין כל הגרסאות אין הבדל משמעותי, לפי היצרן ההבדל הוא באיכות הבד ובעיצוב יוקרתי יותר ולכן אני ממליץ תמיד על גרסאת הבסיס, זאת מכיוון שלדעתי העגלות של פג אינן מרופדות מספיק נח ולכן מצריכות רכישת מזרן לאמבטיה ולטיולון ולכן לסוג הבד אין ממש משמעות לדעתי פרט לעיצוב.
    גרסא נוספת היא הפופ אפ אשר זהה לחלוטין לשאר הגרסאות פרט לאמבטיה אשר קלה יותר בקילו אשר ניתנת לקיפול ולאחסון בגמר השימוש, לדעתי יתרון גדול אך הבדלי המחיר לרוב משמעותיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו