מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מידע על טיולון פמילידו איירמממ29/06/2018
קובי שלום,
איך הטיולון מבחינת נוחות נסיעה? וגובה המושב? לילד גבוה.
תודה מראש,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר30/06/2018שלום,
האם הכוונה לעגלת קאם פמלי דו?
הטיולון של הדגם מרווח ונשכב היטב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קאם, אלא familidoo air
מממ03/07/2018מדובר בטיולון שגם מהקלים.
אני אגיד לך את ההתלבטות שלי, הטיולון הזה והמינימו של צ'יקו ראיתי במבצע סביבות 600 שח (ניסיתי לעלות קישורעם הפרטים של הטיולון, לא התכוונתי לפרסום בכלל, אב לא מצליחה, זה לא עולה אז אולי תוכל למצוא את השם באנגלית בגוגל)...
הילדה בת 1.9 גבוה מאוד לגילה. עד היום עם פג בוק ומאוד נוח לה, לי מאוד נוח איתה לניוד, אבל היא גדולה, וכיוון שכבר משתמשים פחות, חשבתי אולי לעבור... אבל הטיולונים נראים לי צריך מאוד, וכאלה שראיתי אפילו המשענת נראית קצרה מגובה הראש של התינוק...
אז השאלה היא איך הטיולונים האלה מבחינת גובה המושב ונוחות הניוד... (האם המיבר מצבים במשענת באמצעות סרוך? כי כשבחרתי עגלה ויתרתי על כמה מהסיבה הזאת, זה לא נראה לי יציב מספיק, וכבר ראיתי תינוקות שבכל מצבי האמצע המשענת "עקומה" לצד אחד)
מה היית ממליץ? אולי להישאר כבר עם הפג, גם ככה גג עוד שנה וכבר נפסיק להשתמש בכלל בעגלה? אולי כן שווה להשקיע קצת כסף? לא מוכנה להשקיע ביויו לדוגמא, המחיר נראה לי מופרז למוצר...
ואין מה לדבר על הבי כמובן שהיא קטנה ויפה, אהבתי את נוחות הניוד שלה, אבל זה מחיר של עגלה מגיל 0...
תודה רבה מראש!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/07/2018שלום,
FAMILIDOO AIR לדעתי טיולון סביר, במחירו הייתי כבר ממליץ על טיולון מאמ /MOM אשר זהה לו רק עם מדרך רגליים מתכוונן שלדעתי יהיה נח יותר לתינוק, בנוסף המאמ כל הריפוד נשלף לכביסה בעוד שבאייר לא ניתן כלל לנתק את הריפוד.
הצ'יקו גם טיולון מעולה מבחינת מצבים ללא שרוך, מדרך רגליים מתכוונן אך ביכולת הניוד הוא ברמה נמוכה יותר לדעתי.
אין ספק שהפג נוחה ועדיפה לתינוק אך טיולונים שוקלים כמחצית וקטנים ביותר ממחצית בגודל לאחר הקיפול. אני ממליץ טרם הרכישה להושיב בטיולון ולראות אם נח לתינוק
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)