מידע על טיולון פמילידו אייר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מידע על טיולון פמילידו אייר
    מממ
    29/06/2018

קובי שלום,
    איך הטיולון מבחינת נוחות נסיעה? וגובה המושב? לילד גבוה.
    תודה מראש,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום,

האם הכוונה לעגלת קאם פמלי דו?
    הטיולון של הדגם מרווח ונשכב היטב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קאם, אלא familidoo air

מממ
    03/07/2018

מדובר בטיולון שגם מהקלים.
    אני אגיד לך את ההתלבטות שלי, הטיולון הזה והמינימו של צ'יקו ראיתי במבצע סביבות 600 שח (ניסיתי לעלות קישורעם הפרטים של הטיולון, לא התכוונתי לפרסום בכלל, אב לא מצליחה, זה לא עולה אז אולי תוכל למצוא את השם באנגלית בגוגל)...
    הילדה בת 1.9 גבוה מאוד לגילה. עד היום עם פג בוק ומאוד נוח לה, לי מאוד נוח איתה לניוד, אבל היא גדולה, וכיוון שכבר משתמשים פחות, חשבתי אולי לעבור... אבל הטיולונים נראים לי צריך מאוד, וכאלה שראיתי אפילו המשענת נראית קצרה מגובה הראש של התינוק...
    אז השאלה היא איך הטיולונים האלה מבחינת גובה המושב ונוחות הניוד... (האם המיבר מצבים במשענת באמצעות סרוך? כי כשבחרתי עגלה ויתרתי על כמה מהסיבה הזאת, זה לא נראה לי יציב מספיק, וכבר ראיתי תינוקות שבכל מצבי האמצע המשענת "עקומה" לצד אחד)
    מה היית ממליץ? אולי להישאר כבר עם הפג, גם ככה גג עוד שנה וכבר נפסיק להשתמש בכלל בעגלה? אולי כן שווה להשקיע קצת כסף? לא מוכנה להשקיע ביויו לדוגמא, המחיר נראה לי מופרז למוצר...
    ואין מה לדבר על הבי כמובן שהיא קטנה ויפה, אהבתי את נוחות הניוד שלה, אבל זה מחיר של עגלה מגיל 0...
    תודה רבה מראש!
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/07/2018

שלום,

FAMILIDOO AIR לדעתי טיולון סביר, במחירו הייתי כבר ממליץ על טיולון מאמ /MOM אשר זהה לו רק עם מדרך רגליים מתכוונן שלדעתי יהיה נח יותר לתינוק, בנוסף המאמ כל הריפוד נשלף לכביסה בעוד שבאייר לא ניתן כלל לנתק את הריפוד.
    הצ'יקו גם טיולון מעולה מבחינת מצבים ללא שרוך, מדרך רגליים מתכוונן אך ביכולת הניוד הוא ברמה נמוכה יותר לדעתי.

אין ספק שהפג נוחה ועדיפה לתינוק אך טיולונים שוקלים כמחצית וקטנים ביותר ממחצית בגודל לאחר הקיפול. אני ממליץ טרם הרכישה להושיב בטיולון ולראות אם נח לתינוק

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו