התייעצות לגבי עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה ראשונה
    מור
    29/06/2018

היי קובי מה שלומך?
    לאחר שוטטות בפורומים ובחנויות אנחנו מנסים לצמצם את הבחירות שלנו כדי להגיע להחלטה הנבונה ביותר.
    אנחנו רוצים עכלה שתהיה נוחה לתינוק עם משקל סביר מכיוון שאני קטנה ונמוכה התקציב לא גבוה (עד 3500).
    סירקל רבאנה- מאוד אהבנו אותה מכל הבחינות- נוחה יחסית לקיפול, טיולון מגיע למצב של 180, דו כיווני, גגון גדול.. אבל הרגשנו שהיא לא ממש יציבה והנסיעה איתה לא חלקה. מה גם שאין עליה הרבה תגובות מכיוון שהיא יחסית חדשה בשוק וקשה לקנות ללא המלצות חותכות.
    אורבו 2- אני הצלחתי לחשוב בעיקר על חסרונות- גגון קצר, סל קטן, אמבטיה קטנה.. מצד שני הניוד שלה הרגיש לנו יותר טוב מהסירקל והיא יותר קטנה וקומפקטית.
    ארמדילו- הרגישה לנו פחות או יותר כמו הסירקל
    אינגליזינה- טרם בדקנו אותה פיזית אך משיטוט באינרמט ראיתי שהדעות חלוקות לגבי נוחות הטיולון שלה
    פג- קראתי המון המלצות אך לאחר שראיני והרגשנו אותה היא מרגישה לנו מסיבית מדיי, גם בהשוואה לסירקל שנן פחות או יותר אותי גודל.

נשמח לכל עצה/הארה.. אם יש כגלות נוספות בתקציה שכדאי לבחון נשמח לשמוע:)
    המון תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום מור,

אין מוצר מושלם ולכן תנסו להתכוונן לחסרונות שפחות ישפיעו או יפריעו לכם.
    לגבי הסירקל, אכן יחסית חדשה, בסה"כ התגובות שאני מקבל עליה מאוד מאוד חיוביות אך עדיין הרוב בשלב האמבטיה.
    לגבי האורבו, לדעתי היא פחות נוחה לניוד מהסירקל ודווקא כל חוות הדעת השליליות שאני מקבל עליה הם בהקשר של הגלגלים. אני ממליץ לעשות שוב בדיקה רק שהפעם לשים משקל של 9 ק"ג (משקל של תינוק בן 6-8 חודשים) ואז לטייל בחנות ומחוצה לה! לדעתי לא עגלה מוצלחת והסולה שנותנת אמבטיה זהה, טיולון זהה ולדעתי שלדה הרבה יותר מוצלחת טובה יותר מה גם שהיא זולה יותר.
    ארמדילו לדעתי מתפשרת הכי הרבה בנוחות התינוק אבל מצד שני הכי נוחה להורה מבין הדגמים לכן צריך להלחיט מה מחפשים.
    אינגלזינה, לטיולון אין תמיכה קשיחה מלאה ולכן יש כאלו שהתינוקות שלהם חשים זאת. אפשר לפתור זאת עם מזרן איכותי כמו קומפי קוש, לדעתי היא נופלת בעיקר בניוד אשר פחות טוב מהדגמים שציינת, נוחה מאוד לתפעול ובעיקר קיפול, קומפקטית מאוד, מרווחת מאוד.
    אכן הפג כבדה, הניוד פושר בגלל חוסר קפיצים איכותיים לדעתי. מצד שני מאוד מרווחת, נוחה לקיפול ודי קומפקטית.

מלבד הסולה שהמלצתי לבדוק שווה גם לבדוק את הכרום של ג'ואי, בסגנון של הסירקל אך שתיהן יוצר צרות ועם קפיצים פחות טובים אך במשטח ישר זה נותן יכולת ניוד טיפה יותר חלקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי!!

מור
    01/07/2018

תודה רבה קובי, הצלחת קצת לארגן את מחשבותיי..
    שבוע טוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו