עגלה שמתאימה לשטח כורכר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שמתאימה לשטח כורכר
    ליהי
    30/06/2018

שלום קובי,
    אני מחפשת עגלה שמתאימה לשטח-כורכר, דשא, אבנים..גם שתצליח לעבור וגם נוחות מקסימלית לתינוק. המחיר חשוב אך הנוחות יותר.
    עם זאת חשוב לי שתהיה כמה שיותר קלה.

קיבלתי המלצות על פג פרגו, מוצי שקצת גבוהה לי, בוגבו פוקס/קמיליון.

איזו עגלה הכי מומלצת? או אם יש לך המלצה אחרת?
    אציין שמבחינת הגודל בוגבו הייתה לי נוחה מאוד.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה שמתאימה לשטח כורכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/06/2018

שלום ליהי,

הפוקס של בוגבו יכולה להוות פתרון טוב. לעגלה בתקציב הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה שלדעתי מעבר לכך שזולה משמעותית בולמת זעזועים הרבה יותר טוב, מגיעה עם סל גדול ונגיש יותר, מגיעה עם אמבטיה וטיולון לעומת אמבטיה וטיולון שחולקים מסגרת משתופת ולכן לא ניתן לעשות החלפות בינהם בפוקס, מה גם שזה מצריך הגעה לחנות בכל פעם שרוצים להחליף (אפשר לבד אבל זה סופר קשה לדעתי), מתקפלת עם הטיולון לגדול סביר ובקלות. במשקל היא קילו יותר יחד עם טיולון.

הפג לדעתי פחות מומלצת בגלל העדר קפיצים טובים לדעתי.

הייתי ממליץ לבדוק את עגלות הרטן אך הן כבדות מאוד אך בנויות לסוג כזה של טיולים. למעשה הכי מתאימות לדרישות של טיולים קשים גם בגלל הנוחות בניוד, גם בזכות הקפיצים וגם בזכות הנוחות העילאית לתינוק שאף אחת מהעגלות להעיל לא יכולה להציע לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו