מתי מעבירים מאמבטיה לטילון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתי מעבירים מאמבטיה לטילון
    רעות
    02/07/2018

שלום רב,

יש לי תינוק בן 5 חודשים עם עגלה של אינגלזינה טריולגי..

מס שאלות יש לי ברשותך

1. מה הגיל הכי מומלץ להעביר אותו מהאמבטיה לטיולון? הבנתי שיש את הקטע שהטילון הוא לא שכיבה של 180 מעלות ולכן פחות בריא לתינוק אז אם ככה אז עד איזה גיל מומלץ למשוך את המעבר?
    2. בהמשך לתשובתך לשאלה ה1 ברגע שכבר מעבירים לטילון האם זה בנתיים(עד שהילד יגדל) רק במצב של שכיבה? ובאיזה גיל כבר שמים בפוזיציה של ישיבה? כמו כן במצב של השכיבה האם מומלץ לשים את הטילון ככה שהתינוק יפנה אלי או יפנה כלפי חוץ או שאין חשיבות לעניין?

תודה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/07/2018

שלום רעות,

1. אין גיל מומלץ, זה מאוד תלוי בתינוק ובסוג העגלה, במקרה שלך העגלה מתאימה בקלות עד גיל חצי שנה אך אין בעיה לעבור לפני, לכן יש לפעול בהתאם לתחושות הלב שלך. כן הייתי ממליץ במעבר לטיולון לרכוש מזרן קומפי קוש שישפר את התמיכה והזווית.
    2. גם כאן, יש לפעול בהתאם לתחושת הלב, אם התינוק רוצה להתרומם קצת אז מרימים, מומלץ רק לא לקפוץ משכיבה לישיבה או כמעט ישיבה וגם בזווית היושבת לא יותר מדי. המטרה שהם ילמדו קודם להרים את הראש (כשהם על הבטן) ולחזק חגורת כתפיים ולחזק צוואר, זה יכין אותם לשלבי הזחילה, תמיד רצוי שילמדו לזחול טרם ישבו בישיבה מלאה.
    ממליץ מאוד שהתינוק יהיה מולך עד גיל שנה + או מינמום עד שנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

רעות
    03/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו