בוגבו קמיליון 3 או בוגבי בי 3?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו קמיליון 3 או בוגבי בי 3?
    נופר
    02/07/2018

שלום,
    אני לפני לידה ומתלבטת מאוד, יש לי כרגע את הבוגבו קמיליון 3, עגלה מעולה נוחה מאוד אבל קצת מסורבלת, אני מתלבטת אם להחליף אותה לבוגבו בי 3? כולל האמבטיה כמובן, אני מתלבטת מכמה בחינות שאשמח אם תוכל לעזור לי.. אני גרה בקומה שלישית ונדרשת עלייה במדרגות עם העגלה, עד היום פשוט גררתי את הקמיליון מדרגה מדרגה ולא הרמתי בידיים, איך העלייה של בי 3 במדרגות לדעתך? (אין לה את הגלגל האחורי הגדול)
    שנית, הבי 3 נראית הרבה פחות מסורבלת כי הגלגלים שלה לא גדולים מה שמאפשר מעבר קל יותר ברחובות צרים ובחנויות וגם הקיפול שלה נראה יותר נוח מאשר הקמיליון, מה דעתך?
    בשורה תחתונה, מה עדיף לפי נתונים נוספים לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/07/2018

שלום נופר,

2 עגלות שונות מאוד אחת מהשנייה.
    הקימיליון נותנת נוחות עדיפה לתינוק בכל הקשור לרוחב, יכולת ניוד עדיפה מה שמצמצם זעזועים מהדרך. הבי קלה יותר, קטנה יותר בקיפול ומתקפלת בנוחות טובה יותר ועוד יחד עם הטיולון בניגוד לקמיליון. למעשה הרבה יותר נוחה להורה ולדעתי פחות לתינוק כי היא צרה מאוד. למדרגות יהיה קשה לעלות כמו שאת עולה עם הקמיליון ועם הבי הדרך היא לקפלה ביד אחת (אפשר בשלב הטיולון) ונשיאה ידינית עד הבית.

דעתי היא ששווה לשקול את הקימליון לפחות לשלב האמבטיה שם לבי אין יתרון בכל הקשור לנוחות ההורה בקיפול ותפעול. ואחר כך לרכוש טיולון שיהיה זול, קל ופרקטי מהבי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו