התלבטות רוצה עזרה בבקשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות רוצה עזרה בבקשה
    תות
    04/07/2018

שלום קובי. אני ממש אוהבת את המותג של עגלות ה פג פרגו..
    ומצאתי בחנות הממלכה הקטנה בעפולה מבצע עד 2500 ו 2600 של דגמי סאנסאט ו בוק פלוס וצירפתי את התמונות שלהם אני מאוד מפחדת האם כדאי לקנות במבצע זה? ומה ההבדל בין הדגמים
    1. פוק פלוס 2016
    2. סאנסאט
    3. סינרגי - שחור אדום
    נא לעזור לייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות רוצה עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/07/2018

שלום,

כל דגמי הבוק די זהים מבחינה טכנית כאשר הבדלי המחיר הם בעיקר בגלל הבדים. כמוכן יש דגם שנקרא פופאפ שהוא עם אמבטיה קלה יותר אשר ניתנת לקיפול.
    הדגם שצירפת מגיעה עם בדים יותר ניילונים אך מאחר ועגלות הבוק מרופדות לא מספיק טוב לדעתי בכל מקרה אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפיקוש לטיולון כך שסוג הבד יהיה פחות רלוונטי.
    כמוכן כן הייתי ממליץ לשדרג לשלדת S או S51 שתיתן עבירות טובה יותר ובלימת זעזועים טובה יותר.
    לסיכום: אם לא קריטי העניין של אמבטיה קלה יותר ומתקפלת אני ממליץ לרכוש את הגרסא הכי זולה שתמצאו גם לא משנה השנתון ולהוסיף: מזרן לאמבטיה ומזרן קומפיקוש לטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו