המלצה לעגלה - ילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה - ילד ראשון
    אולה
    09/07/2018

קובי שלום,
    אני נמצאת בהריון ראשון כרגע, צפוייה ללדת בסוף נובמבר, אשמח לקבל ממך המלצה לעגלה:
    1. אמבטיה גדולה ונוחה לתינוק (שתינו גבוהים אני 1.78 ובעלי 2.07 כך שמניחים שהילד לא יצא קטן)
    2. טיולון ל-2 הצדדים עם שכיבה מלאה
    3. ידית מתכווננת כך שגם בעלי יוכל ללכת איתה
    4. גלגלים לא קטנים
    5. גגון למקסימום הצללה
    6. אציין שלי יש יונדאי i10 אז אם יש עגלה שנכנסת לתא המטען שלה מה טוב (כדי שלא אצטרך להחליף רכב ☹ )
    7. אנו גרים ביחידת דיור עם חניה סגורה בקומת רחוב, כך שאין צורך שתהיה קלה מדי, הכי חשוב נוחות ובטיחות לילד.

נראה לי זהו, אם יש נקודות ששכחתי לציין ולדעתך חשובות ברכישת עגלה אשמח לשמוע גם אותך.

כמו כן אשמח לדעת מה עדיף סלקל או כסא בטיחות (או אולי שניהם, בהתחלה סלקל ואז כסא בטיחות וכו') ועל איזה היית ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה - ילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2018

שלום אולה,

קשה לתת המלצה לעגלה שתיתן את כל הדרישות לצערי.
    לדעתי אם אין בעיית תקציב שווה לבדוק את הרטן וי.איי.פי,
    יחסית גבוהה, יש ידית טלסקופית, העגלה עם הטיולון הכי ארוך והכי רחב ובעל שכיבה שטוחה. בקיפול צריך לפרק את הטיולון אבל לדעתי יכולה להיכנס לI10 (יש לבדוק).

גם הסלסה של איי.בי.סי דיזיין יכולה לענות היטב לדרישות רק שלטיולון אין שכיבה שטוחה.

לגבי סל קל היתרון שניתן לחבר לעגלה ולשלוף מהרכב יחד עם התינוק. באם יתרונות אלו פחות קריטיים אפשר ללכת לכיוון של כיסא בטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו