ergobaby 180 stroller קנייה בארץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ergobaby 180 stroller קנייה בארץ
    ורד
    09/07/2018

היי קובי,
    האם אתה יודע אם מוכרים את הדגם הזה בארץ?

על פניו הוא נראה כמו הטיולון המושלם עבורנו ואשמח לדעת אם מוכרים אותו איפשהוא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ergobaby 180 stroller קנייה בארץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2018

שלום ורד,

לא נמכרת בארץ. ככל הנראה אם ימכר המחיר יהיה יקר מדי עבור טיולון מה גם שהקיפול גדול ומדובר ביותר עגלה מאשר טיולון.
    יש לקחת בחשבון שזו עגלה בעלת ידית מתחלפת ובמקרה כזה יש מספר חסרונות:
    1. יש צורך תמיד להתאים את הגלגלים לכיוון הידית, כלומר שהקדמיים יסתובבו והאחורים יהיו מקובעים.
    2. לא בדקתי אישית אותה אבל מניסיוני בעגלות בעלות ידית עוברת גם כאשר הגלגל נעול עדיין יש חופש קל ולכן יכולת ואיכות הניוד ירודים ביחס לעגלה בעלת מושב דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה ממליץ?

ורד
    11/07/2018

מחפשים טיולון שיחליף את הטיולון של הטרילוגי.
    הסיבה העקרית היא שאני רוצה טיולון שיתקפל כולו ולא שצטרך לפרק את כולו כל פעם מחדש.
    לא אכפת לי אם הקיפול קצת גדול וגם לא מחפשת את הטיולון הכי קל.
    הכי חשוב לי שיהיה לו מרווח ושיהיה דו כיווני.
    לא מעוניינת לרכוש עגלה שלמה (אמבטיה+טיולון) בשביל הטיולון שלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום ורד,

רוב הטיולונים הקיימים ע"פ הדרישות מגיעים עם אמבטיה, את חלקם ניתן לרכוש ללא כמו: מאמאס אנד פאפאס סולה או ג'ואי כרום. יש לקחת בחשבון כאשר הטיולון פונה אלייך עדיין צריך להוציא אותו טרם הקיפול (בג'ואי לא חובה אך הקיפול גדול עבור רוב הרכבים). כמוכן מדובר בעגלות יותר מאשר טיולונים ולכן מדובר במוצר יחסית כבד ובעל קיפול גדול. לדעתי הרוב המוחלט שירכוש עגלות כאלו כטיולון ירכוש טיולון נוסף בעתיד.
    אגב אותו הדבר לגבי הטרילוג'י, ברגע שהטיולון יפנה לכיוון הנסיעה יהיה ניתן לקפל את העגלה יחד איתו.
    אני הייתי ממליץ למשוך עם הטרילוג'י עד גיל שנה ואז לרכוש טיולון חד כיווני, כאן יהיו יותר אופציות פרקטיות ועדיין נוחות לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו