טיולון נוח לילד וקומפקטי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון נוח לילד וקומפקטי
    מעיין
    11/07/2018

היי,
    אשמח להמלצה על טיולון טוב שהוא יחסית קומפקטי שיכנס לבגאז לא גדול עם דגש גדול על הנוחות של הילד. ואם יש כזה אם חשוב שיהיה גם דו כיווני.
    התקציב עד 1000 שח.
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון נוח לילד וקומפקטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום מעיין,

לדעתי חשוב טיולון דו כיווני עד לפחות גיל שנה, אם עברתם אז לדעתי מיותר. מה גם שאין טיולונים דו כיווניים בתקציב.

עד 1000 ש"ח הייתי ממליץ לבדוק את איזי בייבי בובו או מקסי או איזי ווקר XS.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מעין
    12/07/2018

הילד שלי בן 5 חודשים אז נראה לי שכדאי טיולון דו כיווני. האמת שיש לי סייבקס בליוס אבל הוא די מסורבל אז חשבתי לקנות עוד טיולון קטן לשעת הצורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום מעיין,

עד 1000 ש"ח אין משהו דו כיווני שהייתי ממליץ עליו. כל מה שתקנו יהיה דומה לבליוס מבחינת משקל וגודל קיפול.
    הייתי ממליץ ללכת על ביבה טאיטאי שטיפה חורגת מהתקציב אבל מאוד מרווחת ויחסית קלה היא לא דו כיוונית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו