בקשת המלצה לעגלה מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בקשת המלצה לעגלה מגיל לידה
    ברכה
    11/07/2018

שלום וברכה
    מחפשת המלצה לעגלה מתאימה מגיל לידה.
    קריטריון מרכזי - שתכנס לתא מטען צר מאוד (רכב 7 מקומות מלא).
    אמבטיה רכה או ללא אמבטיה כלל באם העגלה מתאימה ליילוד מבחינת זוית שכיבה, ריפוד, מדרך רגליים מתכוונן וכו.
    אין הכרח שתהיה אפשרות לטיולון דו כיווני.
    בדקתי והעגלה יויו פלוס ניובורן בדיוק נכנסת מקופלת לתא המטען. החסרון מבחינתי ביויו הוא זוית השכיבה הלא מקסימלית של הטיולון (145 מעלות בלבד, מעדיפה 170 לפחות). אשמח להמלצות נוספות רלוונטיות.
    האם ישנן עגלות נוספות אשר מבחינת עומק כשהן מקופלות אינן עולות על עומק היויו. אין בעיה שיהיה ארוך או רחב קצת יותר.
    מקוה שהשאלה מובנת.
    בתודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום הילה,

אין הרבה עגלות שיתאימו. אני לא בעד עגלות מהסוג של יויו מגיל לידה. לדעתי יש יותר מדי פשרות על נוחות התינוק אך באם אין ברירה הייתי ממליץ על סייבקס איזי טוויסט שדומה ליויו במימדים אך הטיולון שוכב יותר וגם יכול להיות דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

ברכה
    13/07/2018

האם סל השכיבה שמתאים לסייבקס הוא קשיח נפרד או אמבטיה רכה שמתקפלת עם העגלה?
    לא הצלחתי להבין מהאתרים..
    ורק טיולון- האם מתאים מגיל לידה?? לפי אתר החברה נראה שלא..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה ממליץ על סייבקס טוויסט יותר מאשר על מיוס?

שירי
    13/07/2018

שניהם מגיל לידה ובמיוס יש פגוש קדמי וגם מגש לרגליים. אני מאוד מתלבטת בין שתיהן...
    איזו עדיפה לדעתך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום ברכה,

לגבי האמבטיות, ראיתי שהיא נמכרת עם 2 סוגי אמבטיות בחנויות, אחת רכה ואחת קשיחה הייתי ממליץ על הקשיחה יותר.

לגבי המיוס, לדעתי היא עדיפה אבל לא בטוח שתתאים לרכב יש לבדוק זאת, לדעתי אם כבר את בכיוון המיוס אני חושב שבוגבו בי תהיה עדיפה אך יקרה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו