סיוע בבחירת עגלה עירונית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סיוע בבחירת עגלה עירונית
    הילה
    11/07/2018

שלום,
    אני גרה בקומה גבוהה, דירה קטנה, בבנין ללא חניה, בעיר מאוד צפופה. בקיצור חייבת עגלה עירונית קלה וקומפקטית !
    הבנתי שהיויו עונה על הדרישה הזו אך כשראיתי אותה היא נראית לי מעט עגומה בשביל תינוק, לא התלהבתי מהאבטיה ומהגגון הקצר בטיולון.
    מי השניה ליו יו במדד עירוניות ש"מפנקת" קצת יותר התינוק??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוע בבחירת עגלה עירונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2018

שלום הילה,

צר לי לנפץ את האשליות, ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה כך היא תהיה פחות נוחה לתינוק! אין כאן חוכמות, ככל שהיצרן רוצה שהמוצר יהיה יותר קל כך הוא מקצץ דברים מהעגלה כמו רוחב ואורך מושב, עובי הבד, תמיכה, שינוי מצבים עם שרוך ולא עם לחצן, גודל גלגלים קטן, קפיצים פשוטים או קטנים יותר וכו'.
    כמובן שההפך הוא גם נכון, ככל שהעגלה מפנקת יותר עבור התינוק כך היא כבדה יותר.
    לדעתי עגלות כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ הן סוג של אמצע, עדיין יחסית קלות ופרקטיות אך עם פחות פשרות בנוחות התינוק, עדיין יש טיולון דו כיווני עם מצבים שמתשתנים עם לחצן, גלגלים וקפיצים טובים יותר ועדיין הקיפול קטן, מבחינת משקל הן כבדות מהיויו ודומותיה אך כאן לדעתי צריך להחליט אם אנחנו מוכנים להתאמץ טיפה בשביל שלתינוק יהיה יותר נח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו