עגלה רחבה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה רחבה לילד ראשון
    שירן
    12/07/2018

שלום קובי,

אשמח לקבל את חוות דעתך,
    מחפשים עגלה שתיהיה רחבה, נוחה לילד וגבוהה, גרים בעיר ועם מעלית (ולכן לא מחפשים עגלת אקסטרים)
    מצד שני שהקיפול שלה יהיה בגודל סביר שיכנס לסוזוקי סוויפט
    והעגלות שהתרשמנו מהם זה הפג והאויסטר 2
    וראיתי כי אתה ממליץ מאוד על הסירקאל ראבנה, ולא ממש ראיתי עליה הרבה המלצות
    אשמח לדעת מה ההבדל בינה לפג מבחינת בולמי זעזועים ויציבות
    ואם אתה יודע את ההבדלים ברוחב הגלגלים בינהם ( הרגיש לי שהסירקל רחבה יותר, ואפשר להתקע איתב במעברים צרים )
    מודה שקצת מדאיג אותי שהסירקל נחשבת זולה (וזה לא אמור להיות על חשבון משהו?!)
    בנוסף ראיתי המלצה על הסייבקס בליוס, אך טרם יצא לי לראות אותה, מה דעתך עליה?

התקציב הוא בערך 4,000, אז פתוחים גם להצעות אחרות

בנוסף, מתלבטים בנוגע לסלקל, ועד כמה הוא נחוץ התיכנון גם ככה לקנות את הציקו נקסטפיט
    השאלה אם אפשרי לוותר עליו, ותינוק מגיל לידה באמת יכול לשבת בנוחות בציקו,
    פחות מדבר אלינו האופציה לחבר סלקל לעגלה

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה רחבה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום שירן,

נתחיל מהאויסטר, לדעתי היא לא תיכנס לרכב שלכם במצב מקופל יחד עם הטיולון ולכן הייתי מוריד אותה מההתלבטות.
    הראבנה הגיעה כדי לתת מענה זול לכל הדברים החשובים ואין יותר מדי פשרות זה סוג של שיטת תמחור שונה, לתמחר בזול ולמכור יותר. ברור שאם נשווה לעגלות שעולות כפליים נמצא בה חסרונות.
    בגדול כרגע אם נשווה לפג. קודם כל הרוחב די זהה 60 ס"מ לראבנה ו59 לפג אבל, בפג ניתן לשדרג לשלדים ברוחב 51 ס"מ ואז יש הבדל משמעותי ברוחב. עדיין 60 ס"מ אמור לעבור בכל מעבר אבל ברור שב-51 זה יהיה יותר קל.
    היציבות זהה, לדעתי לראבנה קפיצים עדיפים ולפג גלגלים עדיפים עם משדרגים לשלדת 51S, בגלל העדר קפיצים טובים הפג תהיה יותר נוחה לניוד במשטח חלק וטיפה משובש, ככל שהדרך תהיה יותר משובשת אז הראבנה תתחיל להיות יותר נוחה. לכן לעיר אני חושב שהפג תהיה נוחה יותר.
    הפג נוחה יותר לקיפול וקטנה יותר בעיקר עם משדרגים לשלדת 51S.
    הראבנה מציעה אמבטיה יותר מרופדת ועם הצללה טובה יותר, הטיולון יותר ארוך (שתיהן מרווחות מאוד) וגם עם הצללה טובה יותר ועם שכיבה טובה יותר (ממש ישרה). כמוכן הוא מרופד יותר. את עניין הריפוד בפג ניתן לפתור ע"י הוספת מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון. אם לא הולכים על דגם הפופאפ של הפג אז האמבטיה של הפג כבדה יותר ולא ניתנת לקיפול עבור אחסון.
    כמובן שיש פער מחיר לטובת הראבנה בעיקר שפג יש עוד תוספות לשדרג.

לדרשיות שלך אני לא מוצא המלצות נוספות הפג והראבנה די קולעות לדרישות.

לגבי נקסטפיט לדעתי אין בעיה להתחיל איתו מגיל לידה ולוותר על הסל קל, החיסרון המרכזי שלא יהיה ניתן לשלוף אותו מהרכב יחד עם התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו