עגלה קלה ונוחה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה קלה ונוחה לתינוק
    הילה
    14/07/2018

הי קובי כמו כולם גם אני קצת הלכתי לאיבוד בתוך ים האפשרויות. אשמח להמלצתך בנושא. שלושת הדברים שהכי חשובים לי: 1.עגלה קלה עד 7 קילו. 2.נוחות לתינוק שיהיה לה מקום ותוכל גם לישון שם בנוחות 3.קיפול קל וקטן (לא בהכרח לטיסה, יותר בקטע של בגאז' קטן).
    דברים שאשמח שיהיו (אבל יכולה להתפשר): חוזק ויציבות (שהולכים פחות עם עגלה קטנה אבל עד כמה שניתן), ישיבה בטיולון לשני הצדדים, כיסוי שמש גדול וכמובן תקציב סביר (עד 2500 כולל אמבטיה).
    מכל ניסיונותיו בחנויות הטאי טאי, אונו (איגל) ואינפיניטי (דיאמונד) הן הרווונטיות. האם יש משהו אחר שאתה ממליץ? מה מבין שלושתן לדעתך? המון תודה. הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה קלה ונוחה לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2018

שלום הילה,

לגבי הטאי טאי לדעתי היא טובה אך יש לה טיולון חד כיווני ולכן אני פחות ממליץ.
    האיגל לדעתי לוקה בחסר בכל הקשור ליכולת הניוד, גלגלים קטנים ושלדה רכה מדי, כמוכן לדעתי הטיולון פחות תומך.
    הדיאמונד לדעתי יותר מדי בסיסית. הייתי בסגנון שלה יותר ממליץ על הג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה או סירקל ראבנה. הן טיפה כבדות יותר וגדולות יותר בקיפול אך נוחות יותר לתינוק ובניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו