מתלבט בין אורבו 2 לאויסטר 2 לבוגבו בי 5

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • מתלבט בין אורבו 2 לאויסטר 2 לבוגבו בי 5
    מנחם
    16/07/2018

    לאחר בדיקה מקיפה ההתלבטות בין אורבו 2 שהיא לא כזאת ענקית לדעתי אבל טובה ומרופדת לעומת אויסטר 2 שהיא יותר גדולה לטעמי לבין הבוגבו בי 5 שהיא קטנה יותר אבל האמבטיה והטיולון שלה פחות מרופדים ומאובזרים לעומת האחרונות אשמח לדעת מה דעתכם בנושא ואיזה עגלה עדיף מהשלושה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    17/07/2018

    שלום מנחם,

    לדעתי האורבו היא הפחות מוצלחת מהשלוש. הרבה אוהבים אותה מבחינה ויזואלית היא שונה וקצת משקרת, הגלגלים הקטנים גורמים לחשוב שמדובר במוצר קל אך היא שוקלת יותר מקילו בהשוואה לבי וכ-קילו פחות מהאוסיטר. הגללגים הקטנים בשילוב קפיצים שלדעתי לא מוצלחים גורמים ליכולת ניוד בינונית לדעתי ולדעתי היא גם סובלת מבלאי גבוהה בגלגלים בשל כך. דגם הסולה של אותו יצרן נותן אמבטיה וטיולון די זהים ושלדה שלדעתי הרבה יותר מוצלחת בזכות גלגלים גדולים יותר והמצחיק שהיא זולה משמעותית ואם כבר מאמאס אנד פאפאס לדעתי הסולה עדיפה.
    הבי 5 מציעה נוחות להורה, משקל קל, קיפול נוח וקטן אך די רואים זאת, יש כאן פשרות בנוחות התינוק לדעתי.
    האויסטר מציעה נוחות טובה לתינוק, גלגלים ובולמי זעזועים טובים ולכן יכולת ניוד טובה אבל היא הכבדה מהשלוש ויש לה את הקיפול הכי גדול מהשלוש כאשר מקפלים יחד עם הטיולון.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו