מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ספורט ליין דגם וייפרשני18/07/2018
שלום , מישהו שמע על העגלה הזו?
זו עגלה חדשה ממש. יצאה לשוק לפני שבועיים .
ראיתי אותה בשתי חנויות.
ממש אהבתי אותה, עונה לי לכל הצרכים ובנוסף זולה ממש.
השאלה אם כדאי לקנות עגלה חדשה? בלי המלצות??
קצת מפחיד אותי ....
הייתי בטוחה שאקנה סייבקס מיוס או טוויסט אבל אחרי שראיתי אותן לא אהבתי בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2018שלום שני,
עדיין לא נתקלתי בעגלה הזו, אני פחות ממליץ לקחת סיכון ועגלות במחירים זולים לא חסר ויש גם כמה מוצרים מעולים, כאלו שנותנים תמורה יותר ממלאה לכסף.
הייתי ממליץ לבדוק את ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה 2, עגלות שנותנות תמורה מעולה וגם מאוד ותיקות.
אפשר גם לבדוק את סירקל ראבנה שלדעתי נותנת את הכי הרבה תמורה לכסף היא פחות ותיקה ונמכרת כחצי שנה אבל לדעתי זה מספיק זמן לדעת שהיא טובה.
כמוכן אני אבדוק בחנויות את הוייפר ואגיב בנפרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ! העניין הוא:
שוב אני19/07/2018שאני לא מחפשת ולא מעונינת בעגלות כבדות ומסורבלות,
מחפשת עגלה מגיל לידה עם שכיבה מלאה,
קיפול נוח, גם אמבטיה קשיחה אני לא רוצה.
אשמח לשמוע את דעתך על העגלה הזו, בחנות פגשתי אמא שקנתה אותה ואמרה שהיא עגלה נהדרת!
החליפה את הבוגבו בעגלה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום שני,
עדיין לא נתקלתי ואתמול ביקרתי ב6 חנויות, קצת מרתיע לדעתי כי אם הייתה מוצלחת הייתי בטוח רואה בעוד חנויות אם תשלחי לי תמונה אפילו אוכל לתת חוות דעת, בסה"כ רוב העגלות הן עגלות מדבקה, כאלו שנמכרות בעולם תחת עשרות שמות ומותגים שונים ולכן בטוח שאני מכיר את המוצר רק לא תחת המיתוג בישראל.
על פניו נשמע שראית מוצר שהוא יותר טיולון מאשר עגלה.
כמוכן אי אפשר להשוות טיולון לעגלה כמו בוגבו ברור שלאמא יהיה יותר נח אך כפי שאני מציין תמיד זה מגיע על חשבון נוחות התינוק. כמוכן ציינת שהעגלה קיימת בארץ שבועיים וזה אומר שהאמא משתמש במקסימום שבועיים, זה לא מספיק זמן לדעתי כדי לדעת אם המוצר טוב או לא.
בנתיים נסי לשלוח לי תמונה ואני אנסה למצוא חנות שכן מוכרת את העגלה בתקווה שאוכל לתת מענה יותר מקצועי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה
שוב אני :-)20/07/2018תודה רבה.
מצרפת לך תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום,
מכיר את המוצר, כפי שציינתי מדובר במוצר מדבקה שנמכר בפולין לדוגמא תחת המותג יורו קארט. פחות ממליץ מגיל לידה, רק מגיל שנה לפחות. המושב הוא חד כיווני, איני ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני עד גיל שנה, זאת על פי מחקרים שהוכיחו שלתינוק שישב מול ההורה עד גיל שנה + היה קשר חזק יותר עם ההורה, התינוקות ישנו טוב יותר בלילה, פחות סבלו מחרדת נטישה והכי חשוב היו משכילים יותר וזאת בזכות ששמעו את ההורה מדבר אליהם וגם אם לא אליהם, שמעו דיבור מההורה וזה נספג היטב במוחם. כמוכן למושב דו כיווני יתרון של מזג האויר: שמש, רוח, אבק וכו' לכיוון התינוק או ילד והופכים את המושב והכל בגב. תינוק חולה בעגלה חד כיוונית, גם זה יכול להיות סיוט להורה שכל כמה שניות או דקות יאלץ לעצור ולבדוק את התינוק.
לגיל שנה + זה יכול להיות טיולון טוב אך יש בשוק מלא גמים עידיפים לדעתי ובשלב של גיל שנה כבר אפשר לעשות בדיקות בין כל הדגמים השונים יחד עם תינוק שזה מקל משמעותית על הבחירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)