מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לילד ראשון טיולון לשני הכיווניםעגלה ראשונה19/07/2018
שלום,
אנחנו גרים בבית עם מעלית, בעיר (קצת מדרכות משובשות לפעמים אך לא יותר מכך), בעלי 1.80 ואני 1.60. עיקר ההתניידות שלנו תהיה ברכב פרטי או ברגל (לא בתחבורה ציבורית).
אנחנו מחפשים עגלה שתענה על הדרישות הבאות:
1. שכיבה 180 מעלות
2. טיולון לשני הכיוונים, קיפול של העגלה עם הטיולון לשני הכיוונים ללא צורך לפרק
3. נוחות ניוד טובה ונוחות לתינוק
4. קיפול קל וקטן, עדיפות ביד אחת
5. עגלה לא כבדה (לא מחפשים דווקא עגלה קלילה כי זה בדר"כ על חשבון יציבות ונוחות. רוב הזמן מעלית, אך מדי פעם צריך לעלות כמה קומות ברגל, וכן שלא תהיה כבדה מדי להרמה לבגאז׳. משקל סביר ולא כבד)
בונוסים שנשמח לקבל: גגון גדול שמכסה טוב גם במצב שכיבה (עדיף עם מסנן קרינה), סל גדול ונגיש. כמובן מותג איכותי ואמין.
מה לדעתך הכי יתאים לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2018שלום,
לדעתי ארמדילו פליפ 2 עונה היטב לרוב הדרישות. יחסית קלה, מתקפלת ביד אחת לגודל קומפקטי, גלגלים סבירים שאמורים לתפקד טוב גם בדרך טיפה משובשת, גגון גדול, סל יחסית גדול.
יש גם את פג בוק שדומה, מספקת נוחות ניוד עדיפה ומושב + אמבטיה יותר מרווחים אך המשקל יותר כבד והקיפול יותר גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלת המשך
עגלה ראשונה25/07/2018תודה רבה על התשובה!
האם מאמס אנד פאפס היא חברה ותיקה ואמינה? האם העגלה תשרוד במצב טוב כמה ילדים? כיבוס של הבדים? אני יודעת שהפג איכותית ותשרוד במצב מעולה בלי בעיה, את מאמס אנד פאפס אני פחות מכירה...
בנוסף, בכתבה שהתפרסמה בנובמבר 2017 קראתי שחברת ABC Design אמורה להוציא שני דגמים. האחד הוא הסירקל שכבר יצא, והשני הוא כנראה ההבטחה הגדולה כי מדובר בעגלה קומפקטית במשקל נמוך יחסית לחברה.
מאוד התרשמתי בעגלת הסירקל מהטיולון הדו כיווני, השכיבה המלאה (בשונה מהסלסה), הנוחות והמרחב של התינוק, הגגון הענק, הסל וכמובן האיכות. החיסרון העיקרי מבחינתי הוא שהעגלה מאוד מאסיבית עם גלגלים ענקיים (תורמים לנוחות התינוק והניוד, אבל תופסים מלא מקום ומקשים על המעבר) וקיפול מסורבל וגדול. העגלה גם נראית מעולה, אך זה כמובן לא שיקול אלא בונוס נחמד.
האם העגלה החדשה של ABC תהיה עם אותם מאפיינים שציינתי, רק במשקל נמוך יותר וקיפול קומפקטי יותר? לדעתך יכולה להתאים? ואם כן, מתי צפויה לצאת ולהיות משווקת בארץ? (מאוד התלהבתי מהעגלות של abc ואשמח מאוד אם יהיה דגם שיענה יחסית על הדרישות שלי)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/07/2018שלום,
מאמאס אנד פאפאס חברה מעולה ואין בעיה שהעגלה תשמש לעוד ילדים. כמובן שזה גם תלוי באיך משתמשים ובאיך שומרים על המוצר.
הסירקל עונה היטב לרוב הדרישות אך הטיולון מתקפל רק כשהוא פונה לכיוון הנסיעה. לגבי הגודל זה כבר עניין אישי. בגרמניה לדוגמא קונים עגלות עם גלגלים יותר גדולים ומשקלים הרבה יותר כבדים ולא רק כדי שהעגלה תהיה יותר נוחה לניוד ותאפשר לעשות טיולי יערות, כמובן שגם תהיה מרווחת ומרופדת לתינוק. אני בדעה שרוכשים עגלת דחיפה ו-99% מהזמן דוחפים אותה ובשאר מרימים לרכב. אני חושב שאנו כמבוגרים יכולים להסתגל לכל בניגוד לתינוקות.
הדגם הנוסף לא יהיה רלוונטי לפני 2019 ולהערכתי לקראת סוף הרבע הראשון.
תהיה סלסה חדשה עם שכיבה מלאה אך לדעתי זה גם לא רלוונטי לפני דצמבר 2018.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)