המלצה על טיולון קל ויציב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון קל ויציב
    מיכל
    24/07/2018

שלום,
    אנחנו מחפשים טיולון קל אבל גם יציב, נשכב לשכיבה מלאה או כמעט מלאה, ונוח גם לתינוק וגם להורים גבוהים.
    התבלבלנו כבר מרוב אפשרויות...
    מה מומלץ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון קל ויציב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2018

שלום מיכל,

חשוב לציין שיש קשר בין משקל ליציבות. כמוכן חשוב לשאול למה צריך משקל קל? מי שגר בקומות ללא מעלית, מי שמתנייד בתחבורה ציבורית, אני מבין למשקל יש תפקיד. מי שיש לו רכב קבוע וגר בקומת קרקע או בבניין עם מעלית עניין המשקל לא אמור להיות רלוונטי. בכל זאת מדובר בעגלה או טיולון דחיפה ואז למשקל אין כלל תפקיד פרט ל 5 שניות שצריך להרים או להוריד מהרכב.

אם תרשמי לי גיל, תקציב ודרישות נוספות יהיה יותר קל לי לכוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תשובה לקובי

מיכל
    31/07/2018

תודה רבה קובי.
    אנחנו עם תינוקת בת חצי שנה. יש לנו אינגליזינה אביו שאנחנו משתמשים בה והיא נהדרת, מלבד המשקל שלה. להכניס ולהוציא אותה מהאוטו מספר פעמים בשבוע די שובר לנו את הגב.
    לכן אנחנו מחפשים טיולון שישאר באוטו וישמש טיולון נוסף.
    מוכנים להוציא עד 1000 ש"ח.
    ראינו את הג'ואי פקט שעונה על הדרישות שלנו מבחינת משקל, שכיבה, גובה, צילון גדול, בולמי זעזועים וקיפול נוח, אבל ממה שקראתי הבנתי שאולי היא לא יציבה ויכולה להתהפך בקלות.
    כמו כן, קראתי גם על ביבה אם, שנשמע שגם עונה על דרישותנו, אבל עוד לא ראינו אותה.
    אשמח לשמוע מה דעתך על שניהם, ואם יש טיולון אחר שאתה ממליץ לנו עליו.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/07/2018

שלום מיכל,

הפקט עגלה טובה ואכן למשקל קל יש קשר ליציבות.
    הייתי ממליץ בנוסף אליה לבדוק את איזי ווקר XS, איזי בייבי בובו או מקסי שכולם די בתקציב.
    הביבה יותר עגלה מאשר טיולון על אף המשקל הקל, הקיפול יחסית גדול. לדעתי היא פחות נוחה לניוד מהעגלות שציינתי ואכן אני חושב שזה חיסרון עצום שאי אפשר לבדוק אותה יחד עם תינוק, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק איך נכנס לרכב וכו', דבר שאפשר לעשות ומאוד רצוי לדעתי בדגמים שרשמתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

מיכל
    01/08/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו