כסא בטיחות לפעוט בן חודש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לפעוט בן חודש
    אביטל פרוקופף
    25/07/2018

הי קובי,
    הקטן שלי בן חודש וכרגע בנסיעות אני משתמשת בסלקל שקיבלתי מחברים. אני פחות מרוצה ממנו, כי אין לו איזופיקס ואני לא תמיד בטוחה שאני מקבעת אותו כמו שצריך. בשל כך, אני מעדיפה כבר להשקיע ולקנות כסא בטיחות שיתאים לו ויחליף את הסלקל. מקריאת שאלות בפורום, מבינה שיש שניים מומלצים - הצ'יקו נקסטפיט והברייטקס מרתון קליקטייט. אשמח לעמוד על ההבדלים ביניהם בדגש על הקיבוע לרכב, ומה הכי מתאים בשלב כל כך מוקדם של התינוק. אני מבינה שבחודשים הראשונים הם צריכים להיות במצב של חצי שכיבה, ולא ישיבה. האם כסאות הבטיחות הללו מאפשרים זאת?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לפעוט בן חודש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2018

שלום אביטל,

עד שנה אמורים להיות כנגד הכיוון ולכן בכיסאות הזווית לא נוחה כמו בסל קל (ולא שבסל קל הזווית נוחה). הצ'יקו והברייטקס הכי קרובים לזווית של סל קל כאשר בצ'יקו השכיבה והנוחות טובים יותר לדעתי.

בעניין ההתקנה, כאשר מתקינים עם איזופיקס ההתקנה די זהה, בצ'יקו מעט יותר קל להתקין לדעתי.
    כאשר חוגרים עם חגורה לברייטקס יתרון גדול יותר מכיוון שההתקנה ממש קלה.

בטיחותית מדובר ב-2 הדגמים המובילים בשוק כך שלדעתי לא משנה מה מהם רוכשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו