עגלת בייבי סייף טוויסט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בייבי סייף טוויסט
    אורטל
    26/07/2018

היי
    ראיתי את העגלה בייבי סייף טוויסט היא בול מה שאני צריכה גם מבחינת הגודל והקיפול וגם מבחינת תקציב ..
    השאלה היא איך האיכות ? האם עמידה? איך היא בהשווה לטיולון קפרי של גו בייבי או לטיולון גוגו וואן ?
    אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי סייף טוויסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2018

שלום אורטל,

לדעתי הטיולון טוב, אני גם אוהב ששינוי המצבים לא עם שרוך כמו בעגלות דומות. לדעתי הוא עדיף על הקפרי או על לגבי הגוגו וואן אני לא מכיר, אם תצרפי תמונה אוכל לענות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפרי או טוויסט

אורטל
    31/07/2018

היי קובי
    ראשית תודה רבה על העזרה :)

ההתלבטות שלי היא בנוגע לגגון - נראה לי שהגגון של הקפרי גדול יותר...
    במה הטוויסט עדיף על הקפרי ומדוע אתה לא ממליץ עליו?
    מצ"ב תמונה של הג'וג'ו וואן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/07/2018

שלום אורטל,

הקפרי לדעתי לא נוחה בניוד ודי מסורבלת בקיפול ולכן אני ממליץ על הטוויסט יותר, גם שינוי המצבים בטוויסט נוח יותר.

בתמונה מדובר בטיולון שנקרא בובו ולא ג'וג'ו, לדעתי גם אופציה מעולה ולדעתי טיפה עדיפה על הטוויסט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו