כסא בטיחות חכם של סייבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות חכם של סייבקס
    רותם
    29/07/2018

קובי שלום,

תוכל בבקשה לחוות את דעתך על כסא הבטיחות החכם של סייבקס?

תודה רבה,
    רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות חכם של סייבקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/07/2018

שלום רותם,

לדעתי הוא כיסא טוב אך הצ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון לדעתי עדיפים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רותם
    06/08/2018

היי קובי,
    תודה רבה על התשובה.
    הייתי בחנות דווקא התעניינתי לגבי הציקו.
    פשוט המוכרת אמרה שהרצועות שלו מאוד קצרות ביחס לכסאות אחרים ושיהיה לילד מאוד צפוף בגיל מאוחר יותר.
    מה אתה אומר על זה?

בנוסף רציתי לשאול האם יש באמת ערך מוסף לקנות לילד/ה בני 3 וחצי וחמש בוסטר של גרקו לעומת בוסטר רצועות פשוט (הבוסטרים המותגים עם ציורים של דמויות) שגם נראה שהוא די מסיבי.
    כי הבנתי שבגיל הזה מה שחשוב הוא שהבוסטר יגביה את הילד.

תודה רבה,
    רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום רותם,

בדגם הישן של צ'יקו אולי זה היה נכון, מצד שני הבת שלי ישבה בו עד גיל 5+ ולא הייתה בעיה. בנוסף בדגמי הנקסטפיט החדשים שנמכרים כבר מעל חצי שנה הרצועות יותר ארוכות כך שאיני מבין את הטענה פרט לכך שיש לחנויות אינטרס למכור מוצר ריווחי יותר או בלעדי להם.

בטיחותית עדיף בוסטר עם רצועות, מבחני הריסוק מראים שלגרקו יש דירוג בטיחותי מאוד גבוהה ולכן אני ממליץ עליו. דגמי הדיסני אומנם נחמדים וקורצים לילדים אך לדעתי הם לא ברמה של הגרקו. בכל זאת מדובר בבטיחות ובנושא זה אני פחות ממליץ להתפשר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו