המלצה לעגלה נוחה ואיכותית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה נוחה ואיכותית
    חניטל
    29/07/2018

קובי שלום! קודם כל תודה..פורום מעולה!! רציתי להתייעץ לגבי עגלה לילד שלישי..את העגלה הקודמת פחות אהבתי..אני מתלבטת בין כמה דגמים.
    1. פג
    2. אינגליזינה טרילוגי 2018- מאוד אהבתי את האמבטיה עם הראש המתכוונן אבל פחות את התנועה שלה..היה קצת קשה להזיז אותה עם יד אחת כששמנו משקל
    3. בוגבו בי
    4. סירקל ראבנה
    5. מאמס אנד פאפס סולה 2 או דגם שיתאים לתקציב שציינתי מטה
    בעקרון אני מחפשת אמבטיה רחבה שתהיה נוחה לתינוק אני אמורה ללדת בתחילת ספטמבר כך שאני מעריכה שאעבור לטיולון לקראת הקיץ ..מחפשת עגלה שהניוד שלה נוח וטיולון דו כיווני..יחסית לא כבדה וגלגלים לא ככ גדולים.אבל גם לא קטנים מאוד כמו של האיגל..אני גרה בעיר בבית קרקע ויש לנו רכב יחסית גדול..שכיבה מלאה של 175-180 מעלות ואופציה לחבר טרמפיסט ישיבה מאחור...אשממח מאוד להמלצה..כבל התבלבלתי מרוב הדגמים שיש..התקציב שלי הוא עד 2500 בערך (את הטילוגי אני אקנה עם הנחה כך שזה מגיע לתקציב..ולגבי הבוגבו אם אחליט שהיא טובה אז אחפש ביד 2 משהו שמור למרות שאני מעדיפה חדש מאשר יד 2)

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/07/2018

שלום חניטל,

אם את רוצה עגלה מרווחת לדעתי הסולה פחות עונה לדרישות ובטח שהבוגבו בי שפחות גם מהסולה.

האינגלזינה, פג או סירקל סופר מרווחות.
    האינגלזינה טיפה שונה בסגנון וקלה יותר וגם קטנה יותר בקיפול. היא לדעתי פחות נוחה בניוד (בעיקר עם משקל עליה) ובעלת סל פחות נגיש וקטן יחסית.
    הפג לדעתי יותר מתקדמת מהסירקל ונוחה יותר בקיפול אך יקרה יותר (במבצעים ושנתונים ישנים יתכן ותיכנס לתקציב).
    הראבנה לדעתי נותנת תמורה מלאה לכסף ולדעתי יותר נוחה ותומכת מהפג או האינגלזינה, יש לה את הקפיצים הכי איכותיים והיא נכנסת לתקציב עם עודף.

שווה לבדוק כל אחת עם משקל של 9 ק"ג לפחות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל (לחבר ולפרק אמבטיה וטיולון לבד), לנסות לקפל לבד (עדיף עם הטיולון) ולבדוק ברכב, כך תקבלו החלטה מושכלת יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חניטל
    30/07/2018

קודם תודה רבה!!! לא ככ הצלחתי להבין על מה אתה יותר ממליץ על הסירקל או על הפג? והאם צריך להוסיף מזרון לאחת מהם לנוחות התינוק..בנוסף אשמח לדעת איזו עגלה מבינהן הקיפול יותר נוח ופחות כבדה..תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/07/2018

שלום חניטל,

אני חושב שהפג טיפה יותר איכותית כי היא מיוצרת באיטליה אבל דורשת שידרוגים לשלדת S, אני ממליץ להוסיף מזרן לאמבטיה ולטיולון. אני חושב שלראבנה יתרונות רבים על הפג במזרן אמבטיה, בגגונים, בבולמי זעזועים, בריפוד הטיולון וכמובן במחיר שלא יצריך שידרוגים כמו שאני חושב שהפג מצריכה.
    כפי שהבנת הסירקל לדעתי לא מצריכה רכישת מזרן כי היא מרופדת מעולה גם האמבטיה וגם הטיולון. הפג לדעת טיפה יותר נוחה לקיפול המשקל יחד עם טיולון ושלדת S לפג די זהה.
    בסוף השיקול הוא גם כספי כי הפג יחד עם השידרוגים יקרה יותר ואם אין לכם בעיה תקציבית אז כפי שציינתי יש לה עדיין איכות של מוצר שמיוצר באירופה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו