עזרה בבחירת עגלה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה לתינוק
    אברהם
    31/07/2018

אני ואשתי חיפשנו וראינו כמה סוגי עגלות לאחר בדיקה מקיפה ההתלבטות שלנו היא בין 4 עגלות כמובן שלכל אחת יש את ההיתרונות והחסרונות שלה אך שמח לעזרה ואת דעתך
    עגלה ראשונה זאת בוגבו בי 5, היא קטנה וקלה יחסית הקיפול שלה אומנם אם 2 ידיים אבל הוא נח מאוד המוכר אמר שהטיולון שלה טוב וזה מה שחשוב נשמח לשמוע דעתך בנושא איך העגלה והאם היא מומלצת
    בנוסף אנחנו מתלבטים באורבו 2 שהיא יותר מסיבית קצת שוקלת יותר האמבטיה לא רכה כמו הבוגבו אך הקיפול שלה לא כמו בבוגבו בנוסף הבנתי שהטיולון שלה לא מרשים כמו הבוגבו בי 5
    עגלה שלישית זאת האויסטר 2 שאותה אהבנו מאוד אבל החיסרון שלה לדעתנו זה המשקל ואשתי היא בחורה עם מבנה גוף קטן יחסית
    הרביעית והאחרונה סייבקס מיוס שאינני יודע עליה כל כך פרטים אך אשתי ראתה אצל חברה והתלהבה שהיא קלה ונוחה מאוד
    אשמח לעזרתך בפירוט על העגלות האלה ומה מכולם לדעתך הכי מומלץ אם זה משקל טיולון ואמבטיה
    לא אכפת לנו על המחיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/07/2018

שלום אברהם,

הבי מאוד קלה, ניתן לקפל גם ביד אחת עם תרגול. אני לא מת על האמבטיה שלה. גם הטיולון הוא לא שיא הנוחות לתינוק לדעתי אך זו הפשרה שצריך לעשות ובתמורה מקבלים מוצר סופר קל, סופר צר שנח לניוד במעברים צרים ומעליות, סופר קטן לאחר הקיפול.
    הטיולון של האורבו יותר מרווח ונח לדעתי אך לדעתי מדובר בעגלה פחות טובה, פחות נוחה לניוד, יותר גדולה בקיפול ויותר כבדה, דגם הסולה של אותו יצרן מוצלח יותר כי מגיע עם שלדה טובה יותר לדעתי וגם זול יותר, אני לא בטוח שהוא יענה לדרישת המשקל וגודל הקיפול.
    המיוס מאוד דומה לבי ברעיון, במשקל וגודל הקיפול. אני פחות אוהב את הטיולון שלה שכולו עשוי רשת ולא עם תמיכה קשיחה כמו בבי. כמוכן הרשת היא גם באזור הרגליים, לדעתי זה מקור לבלאי שלא מכוסה באחריות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אברהם
    01/08/2018

ומה דעתך על האויסטר 2,
    אם כך אני מבין מימך שמכל ה4 הבוגבו בי 5
    היא הנכונה לנו?
    ומה הכוונה לגבי הטיולון שלה שהוא לא נח לתינוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/08/2018

שלום אברהם,

לדעתי היא טובה ונכונה לכם אך אני תמיד ממליץ להתנסות אישית עם העגלות, לשים משקל של 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל לבד ולחבר אמבטיה וטיולון, לנסות לקפל לבד ולהחליט אם היא נוחה לכם. לתינוק לדעתי היא פחות נוחה כי מדובר בעגלה צרה וקצה יחסית.
    האויסטר זו דוגמא טובה לעגלה יותר מרווחת אך מצד שני כבדה יותר ובעלת קיפול הרבה יותר גדול יחד עם הטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו