עזרה בבחירת עגלה וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה וסלקל
    נתי
    31/07/2018

קובי שלום,
    אשמח להכוונה בבחירת עגלה לילד ראשון.
    אז ככה:
    - משקל, שתהיה קלה אני די קטנה 1.56 .
    - גרים במושב, אין מעליות או מדרגות
    - יש לנו סיאט איביזה הבגאז' לא ענקי אז קיפול יחסית קטן.
    - כמה שניתן שתהיה יציבה ועמידה
    - מחיר, קיימת חיה כזו עד 2000 ש"ח ? ולא עגלה של גואי? העגלה של גואי מפתה מאוד במחיר אבל מרגישה די רעועה. אם יש עגלה שתוכל להתאים אשמח לשמוע!

מבחינת עגלות שכבר ראינו היו ארמדילו xt2 , הבוגבו בי 5 , מיוס, שהן כמובן לא זולות.. המיוס מאוד קומפקטית אך הרשת בגב די מפחידה. מצד אחר הבוגבו כבדה מאוד! אהבתי את המאמס אנד פאפס מבחינת היציבה שלה שהיא לא מרקדת מידי והקיפול נוח רק שבכמה חנויות שנכנסנו אליהן פרטו כמה האחריות של מאמס אנד פאפס לוקה בחסר. האם זה נכון? מבין 3 העגלות מה הכי כדאי?

בנוסף, סלקל:
    מציעים את הסלקל של סייבקס אטון 1 עם רוב העגלות האם הוא מספיק בטיחותי? שמעתי המון המלצון על ה q,5 של סייבקס מה ההבדל?

מתנצלת מראש על המגילה שנכתבה כאן!
    אשמח לעזרתך ותשובתך הכנה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה וסלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/07/2018

שלום נתי,

עד 2000 ושתענה לדרישות (תהיה דומה ברעיון לבי, מיוס או פליפ) לא קיימת חיה כזו לצערי, יש משהו שקרוב וזו האיגל שלדעתי לא מוצלחת ולא הייתי ממליץ עליה.
    מבין העגלות לדעתי הבי כלל לא כבדה, צריך לנסות לקפל את כל העגלות עם הטיולון ולהרים ב-2 ידיים מהמרכז, לפעמים הרמה מנקודה לא נכונה גורמת הרגשה שהמוצר כבד כפליים ממה שהוא באמת. מוכרנים שיש להם אינטרס למכור מוצר ריווחי יותר ידאגו לשחק לכם ברגשות, זו דעתי לפחות.
    מבין ה- 3 הפליפ הכי קרובה לתקציב וזולה משמעותית לדעתי. אני פחות אוהב את הרשת בסייבקס והבי לדעתי הכי נוחה בניוד אך פער המחיר בינה לפליפ עצום והיא סופר רחוקה מהתקציב.

לגבי הסל קל האטון בטיחותי מאוד אבל הQ טיפה יותר, פער המחיר גם גדול וזהו כבר שיקול אם שווה ללכת על הQ. בסך הכל השימוש הוא לתקופה מאוד קצרה ואת ההשקעה האמיתית הייתי עושה בכיסא בטיחות כמו צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון, אפשר לשקול רכישה שלהם מלידה אבל אז לוותר על חיבור לעגלה או נשיאה יחד עם התינוק מהרכב לבית או לכל מקום אחר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו