עזרה בבחירת דגם עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת דגם עגלה
    ציפי
    31/07/2018

שלום קובי,
    אז אחרי שראיתי את עגלת הרטן vip וסלסה של abc אני אשמח אם תוכל לעזור לי.
    אהבתי נורא את ההרטן היא ממש ג'יפ לעומת עגלות אחרות. בסלסה פחות אהבתי את המושב שלא נשכב.
    מתלבטת נורא אם ההרטן תתאים לי בגלל שאני נוסעת הרבה באוטובוסים. חוץ מזה אנחנו גרים בבניין עם מעלית וברכ יש תא מטען גדול, נראה לך שיהיה אפשר להסתדר או שזה לא מתאים וכדאי לוותר? אני רוצה עגלה "נורמלית" ולא עגלות קטנות כמו הבי שמרגישות לי צעצוע. את האינגלזינה והפג לא אהבתי, יש עוד משהו שיכול לבוא בחשבון?
    ויש לי עוד שאלה, ההורים שלי גרים באנגליה והם מביאים לי את העגלה מתנה ללידה, אני צריכה להזדרז להגיד להם איזו אני רוצה, יכול להיות שיש דגמים של עגלות שנמכרות שם ואין אותם בארץ והיית ממליץ לי עליהם? אם אכן אשמח לשמוע (אחריות על העגלה לא פונקציה)
    תודה רבה לך על כל העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת דגם עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/08/2018

שלום ציפי,

בהחלט ההרטן זו הג'יפ מרצדס של העגלות לדעתי. לדעתי בעליה לאוטובוס כל העגלות שהן לא קטנות יהוו סוג של קושי ולכן אני לא חושב שזה חיסרון גדול בהרטן רק אם נשווה לעגלות כמו בי 5 ודומותיה שלהן חסרונות אחרים.
    לגבי עגלה מאנגליה, אין שם משהו ייחודי שאין בארץ. המותגים שנמכרים שם ולא נמכרים בארץ לדעתי טוב שלא נמכרים בארץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ציפי
    02/08/2018

תודה רבה על התשובה!
    הייתי שמחה לקבל ממך חוות דעת איזו עגלה הכי תתאים לנו לפי הנתונים שרשמתי (גרים בעיר, יש מעלית, תא מטען גדול ושימוש באוטובוסים) מכל הדגמים של הרטן וabc (גם אלו שלא נמכרים בארץ)
    בנוסף אולי אתה יודע אם הרטן נמכרת באנגליה כי ההורים שלי לא מצאו אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/08/2018

שלום ציפי,

ככל הידוע לי הרטן כבר לא נמכרת בבריטניה בגלל שאינה עומדת בדרישות התקן שם. התקן בבריטניה דורש שהעגלה תהיה חסינה לאש ולא מעכבת בעירה כמו בשאר העולם, כדי שהעגלה תהיה חסינה לאש יש להזריק לתוכה כימקלים שאינם בריאים לתינוקות ואינם עומדים בסטנדרט האיכות של הרטן ותקן הבד המחמיר בעולם שיש להרטן, לכן כחברה שרוצה לייצר את המוצר הכי טוב לתינוק הם ויתרו על השוק הבריטי.

לגבי ABC, לדעתי דגם הסלסה הוא הדגם שהכי מתאים לדרישות שלכם. שאר הדגמים בעיקר מכוונים לשוק הגרמני ששם הדרישות שונות מאוד מהשוק הישראלי. העגלות בעיקר יותר כבדות, חלקן עם גלגלי אוויר, הקיפולים יותר גדולים וכו'.
    בהרטן לדעתי הוי.איי.פי עונה הכי טוב לדרישות שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ציפי
    08/08/2018

ראיתי שיש להרטן דגם נוסף של מושב לטיולון (מצרפת תמונה), האם זה מגיע עם השילדה של הvip ואשמח לדעת מה דעתך עליו כי אהבתי אותו יותר מבחינת העיצוב
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה-

ציפי
    09/08/2018

האם אתה מכיר עגלה בשם joolz

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/08/2018

שלום ציפי,

לגבי ההרטן, המושב לא קיים בארץ, החלטנו לוותר על הבאתו מכיוון שהוא אינו נשכב לשכיבה מלאה על אף שהוא מוריד את משקל העגלה ב-2 ק"ג ומעוצב יותר.

לגבי ג'ולז מכיר. לדעתי לא ברמה של הרטן כמו גם שאינה משווקת בישראל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ציפי
    15/08/2018

תודה רבה על התשובות, אם אפשרי אשמח לדעת יותר על מושב הטיולון gtx של הרטן כי כאמור אני לא קונה אותה בארץ כך שיכולים להביא לי גם אותו.
    משום מה לא הצלחתי למצוא ביוטיוב סרטונים על העגלה עם המושב הזה אלא רק עם הרגיל (ממש מוזר לי), הייתי שמחה לדעת אם יש לו גגון עם הצללה ארוכה כמו במושב הרגיל, כמה מצבי שכיבה יש לו וכן אם העגלה מתקפלת יחד איתו או שצריך לפרק ואם יש עוד משהו שאתה יכול לומר עליו אשמח לדעת.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2018

שלום ציפי,

הגגון לא ממש גדול, טיפה יותר קטן מהמושב הרגיל.
    יש 3 מצבים כאשר השכיבה היא בתנוחת עירסול ולא ישרה כמו במושב הרגיל.
    טכנית ניתן לקפל את הVIP עם שני הטיולונים אבל זה סופר קשה לביצוע והעגלה ענקית כך שלדעתי בשני המקרים עדיף לפרק. אין הבדל בין האמבטיות וגם לא בשלדה פרט לעיצוב היותר מיוחד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו