מעבר לטיולון בסלסה ונדנדה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעבר לטיולון בסלסה ונדנדה
    פנינה
    06/08/2018

הי, הבן שלנו כבר בן ארבעה חודשים, שוקל משהו כמו 7.400 ודי ארוך, האמבטיה מתחילה להיות ממש צפופה, הוא גם מאוד מתעניין לראות מה קורה. ראינו שהטיולון לא מתקרב אפילו לשכיבה גם כשמכווננים, זה הגיוני? לכמה אמור להיפתח והאם אפשר להעביר אותו כבר?
    היציאות מהבית הן בערך למשך שעתיים או שלוש ואת החלק הגדול מהזמן הוא בעגלה...

בנוסף רציתי לשאול אם אתה מכיר נדנדה נחמדה שתתאים עד 15 קילו, מחפשים לקנות יד שניה והכל עד עשרה קילוגרם, שיכול להיות שיספיק לנו רק לעוד חודשיים שלושה, מחפשים עד גיל שנה...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום פנינה,

לגבי העגלה, המושב מתאים מגיל חצי שנה, האמבטיה מתאימה עד 9 ק"ג, הייתי ממליץ לנסות למשוך עוד חודש ואז יהיה פחות בעייתי לעבור לטיולון, גם שתעברו לטיולון הייתי ממליץ שהתינוק יפנה אליכם ולא לכיוון הנסיעה, אפילו שהוא סקרן.

לגבי הנדנדה, הנדנדה עם אפשרות המשקל הגבוהה ביותר היא עד 13 ק"ג. יותר הייתי ממליץ על טרפולינה של בייבי ביורן שמתאימה עד 18 ק"ג, הוא גם סוג של נדנדה אך לא חשמלית אלא כזו שהתינוק צריך לנוע כדי לנדנד (יותר בריא ונכון לדעתי) כמוכן היא יכולה לשמש כסוג של מושב האכלה לשלב של היום עד 7 חודשים בערך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו