טיולון קל לפתיחה/סגירה שנושא יותר מ15 ק"ג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון קל לפתיחה/סגירה שנושא יותר מ15 ק"ג
    קארין
    06/08/2018

קובי שלום,
    הבן שלנו בן 8 חודשים ואנו מחפשים טיולון שיהיה קל ופשוט לפתיחה וסגירה (גם לסבא וסבתא להם יותר קשה) וגם שיוכל לשאת משקל תינוק גבוה. כיום הוא שוקל 8.5 קג ורוב הטיולונים שראיתי הם עד 15 קג. יכול להיות שעליית המשקל שלו תיעצר בקרוב אבל לא רוצה לזרוק כסף על טיולון שיספיק לי לכמה חודשים-שנה. בנוסף, כרגע עם טיולון שני חלקים של אורבו 2 וזה מאוד מסובך להרכבה לסבים/סבתות.
    היחידים שראיתי שעונה לדרישות הנל היו עם שתי ידיות, כמו מקלארן למשל. הייתי מעדיפה ידית אחת למרות שלא ברור לי האם שתי ידיות זה כ"כ נורא (מלבד קניות שקל לשים על ידית אחת).

אשמח שתאיר את עיניי למשהו שמתאים וגם מומלץ.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום קארין,

התקן בארץ בודק טיולונים ועגלות עד 15 ק"ג כך שזהו המשקל המקסימלי, גם אם בפועל המוצר מתאים עד 25 ק"ג ונמכר כך בחו"ל, היות והוא נבדק בישראל עד 15 ק"ג זה המשקל המקסימלי, נכון להיום אלו דרישות התקנים ברוב המדינות בעולם. היות ותינוקות מתפתחים כיום בקצב הרבה יותר גבוהה ומהיר אני מעריך שלאורך זמן זה ישתנה אך לא בעת הקרובה.

לדעתי טיולונים כמו מקלארן נותנים מושב מרווח וארוך יותר וגם לרוב הצללה יותר טובה. החסרונות לעומת ידית אחת הם יכולת ניוד פחות טובה בעיקר כאשר רוצים לעבוד עם יד אחת (תוך כדי דיבור בנייד, חיטוט בתיק וכו'). בנוסף עגלות עם 2 ידיות מתקפלות יותר גדול.
    טיולונים בעלי ידית אחת עם מושב מרווח הם כבר כבדים יחסית לטיולון וגדולים בקיפול יחסית לטיולון ולכן הרוב פחות מעדיפים.

הייתי ממליץ ב-2 ידיות לבדוק את המקלארן טכנו
    ולידית אחת לבדוק את איזי ווקר XS או יויו אם יש תקציב.

אם לא איכפת לכם קיפול גדול ומשקל טיפה יותר כבד, אפשר לבדוק את ביבה טאיטאי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו