טיולון לגיל חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לגיל חצי שנה
    שרון
    06/08/2018

היי קובי,
    יש לנו עגלת בוגבו מעולה ( אמבטיה וטיולון) אך הגלגלים תופסים מקום רב בבגאז' והטיולון אינו מתקפל כחלק אחד. לכן אני מחפשת טיולון המתאים לגיל חצי שנה בעל התכונות הבאות:
    קיפול קל ונוח, לא תופס הרבה מקום בבגאז', צילון גדול ומחיר לא יקר. אני רוצה להשתמש בו במיוחד לנסיעות באוטו.
    אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום שרון,

הייתי ממליץ למרות הקושי למשוך עד גיל שנה עם הטיולון, אני ממליץ ע"פ מחקרים שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה.
    אם בכל זאת טיולון (אני ממליץ שלפחות תעשו ברוטציה עם העגלה, מאוד חשוב שהתינוק יפנה אליכם) אז אני ממלץ לבדוק את איזי ווקר XS בתקציב של עד 1000 ש"ח. אם יותר או פחות עדכני ואוכל להמליץ בהתאם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל חצי שנה

שרון
    07/08/2018

תודה קובי.
    במידה וארכוש טיולון זה האם הוא יוכל לשמש אותנו גם לגילאים מתקדמים?(3+)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום שרון,

טכנית אני מאמין שכן, יש לקחת בחשבון שהמוצרים בישראל מוגבלים עד גיל 3 שנים ועד 15 ק"ג ע"פ דרישות מכון התקנים.
    מצד שני גם אני יכול לשבת עליו והוא יסע כך לדעתי אפשר גם מעבר לגיל 3. כמובן שחשוב לדעתי שחריגה מתנאי השימוש תפגע באחריות וגרור התנערות במקרה של בעיה אך זה רלוונטי לכל הטיולונים והעגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו