טיולון תאומים - ידית גבוהה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון תאומים - ידית גבוהה
    אני
    06/08/2018

יש לנו את הדונקי ואני מאוד מרוצה!!!
    מה שכן, הייתי שמחה לטיולון קליל לעובר ושב מה שנקרא.
    הבעיה שאני חייבת ידית גבוה, בעלי 2 מטר. הגובה של הדונקי מתאימה בערך (היינו שמחים לעוד כמה סמ). אז הטיולון ממש חייב להיות עם ידיות גבוהות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום,

האמת שאני לא מכיר טיולון עם ידית טלסקופית לתאומים, כולם פחות או יותר בגובה די זהה. יש מעריכי ידיות שנמכרים בחו"ל או דרך אמזון אך הביקורות לא משהו אבל שווה לשקול בכל זאת.
    אם אין לחץ של זמן בחודשים הקרובים אמורים להיכנס המון טילונים בסטייל של היויו שלדעתי יהיו פרקטיים מאוד.

אם בכל זאת לכרגע הייתי ממליץ על ביבה קוקו, זה יותר עגלה אך עדיין שוקלת כחצי מהדונקי ומתקפלת יותר בקלות ויותר קטן מהדונקי וגם הידית בגובה סבבה ביחס לטיולונים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    06/08/2018

קודם כל - תודה!
    הביבה נמוכה לו...
    אתה יודע אלו טיולונים אמורים להגיע? אני אשמח להציץ באתרים שלהם.
    אין לחץ, לא ממהרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום,

יש למאונטיין באגי טיולון ננו דו שאני לא יודע מתי יגיע.
    יש לבייבי מונסטרס טיולון בשם קוקי לתאומים, להבנתי הוא יגיע בחודשיים הקרובים.
    כמוכן יש את באמפריידר שזה טיולון יחיד שמתחבר עם מגנטים במידה ורוכשים שניים. החיסרון שהחיבור של שניים מאוד מאוד רחב ובכל פתח צריך להפריד בינהם. זה כבר בארץ.
    אלו להערכתי פתרון לטווח הקרוב.
    כל שאר האופציות להערכתי לא רלוונטיות לטווח הקרוב.
    יש לקחת בחשבון שהידית בהם נמוכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידית גבוהה

אני
    09/08/2018

חייבת ידית גבוהה...
    אין טיולון תאומים עם ידית גבוהה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/08/2018

שלום,

אני לא מכיר משהו עם ידית טלסקופית, אני מכיר רק עגלות אשר לא עונות להגדרה של טיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו