מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון תאומים - ידית גבוההאני06/08/2018
יש לנו את הדונקי ואני מאוד מרוצה!!!
מה שכן, הייתי שמחה לטיולון קליל לעובר ושב מה שנקרא.
הבעיה שאני חייבת ידית גבוה, בעלי 2 מטר. הגובה של הדונקי מתאימה בערך (היינו שמחים לעוד כמה סמ). אז הטיולון ממש חייב להיות עם ידיות גבוהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/08/2018שלום,
האמת שאני לא מכיר טיולון עם ידית טלסקופית לתאומים, כולם פחות או יותר בגובה די זהה. יש מעריכי ידיות שנמכרים בחו"ל או דרך אמזון אך הביקורות לא משהו אבל שווה לשקול בכל זאת.
אם אין לחץ של זמן בחודשים הקרובים אמורים להיכנס המון טילונים בסטייל של היויו שלדעתי יהיו פרקטיים מאוד.
אם בכל זאת לכרגע הייתי ממליץ על ביבה קוקו, זה יותר עגלה אך עדיין שוקלת כחצי מהדונקי ומתקפלת יותר בקלות ויותר קטן מהדונקי וגם הידית בגובה סבבה ביחס לטיולונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני06/08/2018קודם כל - תודה!
הביבה נמוכה לו...
אתה יודע אלו טיולונים אמורים להגיע? אני אשמח להציץ באתרים שלהם.
אין לחץ, לא ממהרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/08/2018שלום,
יש למאונטיין באגי טיולון ננו דו שאני לא יודע מתי יגיע.
יש לבייבי מונסטרס טיולון בשם קוקי לתאומים, להבנתי הוא יגיע בחודשיים הקרובים.
כמוכן יש את באמפריידר שזה טיולון יחיד שמתחבר עם מגנטים במידה ורוכשים שניים. החיסרון שהחיבור של שניים מאוד מאוד רחב ובכל פתח צריך להפריד בינהם. זה כבר בארץ.
אלו להערכתי פתרון לטווח הקרוב.
כל שאר האופציות להערכתי לא רלוונטיות לטווח הקרוב.
יש לקחת בחשבון שהידית בהם נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידית גבוהה
אני09/08/2018חייבת ידית גבוהה...
אין טיולון תאומים עם ידית גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/08/2018שלום,
אני לא מכיר משהו עם ידית טלסקופית, אני מכיר רק עגלות אשר לא עונות להגדרה של טיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)