התלבטות בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות
    חן
    08/08/2018

היי קובי,
    יש לי התלבטות קשה, רכשתי עגלה של הגואי פקט משולבת לפני פחות משנה, לצערי העגלה מאז נשברה פעמיים{השלד שלה}כעת החזרתי אותה וביקשתי מהיבואן פיצוי, הם מסכימים להחליף לי את העגלה ואף יותר מיזה, רוב הסיכויים שהחנות שרכשתי בה יהיה מוכן גם לתת לי דגם אחר {לא גו'אי}כעת אני ממש מתלבטת מה לקחת. יש לציין כי חשוב לי עגלה נוחה וקלה לילד בן שנתיים {סיטי תור\אייר לייט גואי וכו'} אין לי מושג מה יציב וטוב כי אני ממש כבר התאכזבתי. נ.ב. בעז"ה אנו מצפים לילד נוסף ואני מאמינה שבעתיד נרכוש את הבוגבו בי 5{למדתי מטעויות של עגלות זולות}כך שכרגע אין צורך בעגלות מסורבלות..סך הזיכוי הינו 1000 שח.
    אשמח להתיעצות, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2018

שלום חן,

כל העגלות הקטנות הן לא שיא החוזק והאיכות, אין מה לעשות, מוצר קל בנוי מחומרים פחות חזקים, עם פחות חיזוקים, גלגלים קטנים וקפיצים שלא תמיד יעילים כי הם קטנים או לא קיימים.

לדעתי בסגנון של הטיולונים שציינת איזי בייבי מקסי מציעה את השלדה הכי חזקה. אם לא איכפת לך 2 ידיות אז עגלות מקלארן ישרתו לשנים רבות, חורגות מהתקציב אבל זה מחיר האיכות לפעמים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו