מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה נוחה לתינוק ונוחה יחסית להורהרוית09/08/2018
קובי שלום,
ממש קשה לי להחליט איזו עגלה לקנות? חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה לתינוק, ולא כבדה ומסורבלת בניוד ובקיפול,אנחנו גרים בעיר אנחנו עם רכב יחסית לא קטן פורד פוקוס, מדובר בילד השלישי כך שאני עם עוד 2 ילדים לכן אני רוצה משו בטוח כדי שהעגלה לא תתהפך במצב שאחד מהם יגע בעגלה, הייתי שמחהלקבל חוות דעת איזו עגלה אתה ממליץ לי לקנות..את הפג? אינגליזנה טרילוגי? מאמס אנד פאפס דגם סולה , גואי? או סירקל ראבנה ראיצי שאתה ממש ממליץ על הסירקל למרות שאני מהדרום ולא מצאתי חנות כדי לראות אותה..בעקרון אני לא רוצה להשקיע ככ הרבה כסך אבל אשמח בכל זאת לשמוע מבן כל העגלות ואם יש עגלה שלא ציינתי על מה אתה ממליץ? גם אם העגלה יקרה..תודה רבה!!! אציין שאני אמורה ללדת עוד כ חודש כך שאני צריכה שהאמבטיה תהיה לזמן שימוש לפחות של חצי שנה אלא אם כן אתה חושב שאפשר להעביר גם באמצע החורף לטיולון? בנוסף אשמח גם לשמוע על עגלה שחיבור טרמפיסט ישיבה מאחורה יהיה נח איתה..תודה רבהה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2018שלום רוית,
לגבי טרמפיסט יתחבר לכל העגלות, לא צריך להטריד אותך.
לגבי עגלות בתקציב, הראבה בהחלט אופציה מעולה, אמבטיה סופר רחבה, חזקה ויציבה ולא יקרה. בדרום נמכרת ברשת בייבי סטאר שהסניף הכי דרומי שלהם באשקלון.
אפשר גם לבדוק את סולה 2 שדומה ברעיון רק שהרבה יותר צרה.
הפג גם מעולה לצורך שלך אך יקרה יותר ולדעתי מצריכה שדרוגים נוספים שיעלו משמעותית את המחיר: מזרן לאמבטיה, מזרן איכותי לטיולון כמו קומפיקוש ושלדה S.
לדעתי כדאי להתמקד בשלושת אלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)