חוות דעת על טיולון מיטו ודומיו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על טיולון מיטו ודומיו
    דליה
    12/08/2018

היי קובי,
    מחפשת לקנות טיולון עם ידית אחת, עדיפות לאלו מהז׳אנר של היויו שהם קלים ועולים למטוס.
    עוד נקודה חשובה - ללא גלגלים כפולים, כלומר 4 גלגלים בלבד.
    ראיתי את המיטו של גו בייבי והוא היה ניראה לי אחלה בגלל שכיינון מצבי השכיבה הוא לא עם שרוך. אמח לדעת מה דעתך על טיולון זה ואם יש טיולון אחר בסגנון שאתה ממליץ עליו יותר.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/08/2018

שלום דליה,

יש לו אכן יתרון בשנוי המצבים, מצד שני הוא כבד יותר, המושב לדעתי קטן יותר והוא נמוך. לגבי חוזק ואמינות כרגע קשה לדעתי הוא יחסית לא הרבה זמן בשוק.
    סה"כ אני חושב שמדובר במוצר טוב עם יתרון עצום בשינוי המצבים.
    עם מצבים רגילים יש גם את צ'יקו מינימו שגם נחמד אך לא עם 4 גלגלים. יש גם את פאלי אבל אני פחות ממליץ כי כרגע אין יבואן מסודר ככל שידוע לי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי על בובו

דליה
    15/08/2018

מעדכנת לטובת הקוראים האחרים -
    כשראיתי את הטיולון בחנות (המיטו) קצת התאכזבתי. הוא מרגיש ״זול״ יותר. אכן צר ולא ככ נוח להיגוי (אפילו על רצפת החנות).
    הסתכלתי על הטיולונים האחרים בסגנון והבובו הכי מצא חן בעיניי. מרווח יותר, קיפול ממש נוח והיגוי נוח יותר. בינתיים מרוצה מהרכישה.
    חיסרון אחד של הבובו שלי פחות הפריע בגלל שהילדות שלי לא ישנות בעגלה - אין חלק מתארך לרגליים מה שכן קיים במיטו ובטיולונים אחרים שראיתי בחנות.
    תודה רבה על הפורום המדהים והאינפורמטיבי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2018

שלום דליה,

תודה רבה ששיתפת מעריך זאת מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו