עגלה קלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה קלה לילד ראשון
    לירון
    13/08/2018

היי קובי,
    היום התחלתי להסתכל על עגלות ויצאתי מבולבלת ממש...
    אנחנו גרים בבית קרקע ולרכב שלי יש תא מטען יחסית גדול, כמובן שאני מעדיפה משהו שישמש אותי לילדים הבאים והמחיר לא רלוונטי.
    בעלי מאוד אהב את הפג פרגו עלית, אבל רוב ההמלצות שאני מקבלת הן ללכת על עגלה קלה יותר כמו הבוגבו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה קלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/08/2018

שלום לירון,

אני מבין את ההמלצות של ללכת על קל. בסך הכל ההורים כיום יותר ויותר עצלנים לדעתי ולכן הם תמיד יעדיפו את הקל במשקל, בקיפול, בגודל הקיפול והכנסה לרכב. מה שלא לוקחים בחשבון זה שרוכשים עגלת תינוק לתינוק ובעניי זה הפרמטר החשוב, כמו גם יכולת ניוד כי 99% מהזמן דוחפים את העגלה ולא נושאים על הגב, לכן מי שיש לא רכב נוח ומעלית או קומת קרקע אני ממליץ להתאמץ טיפה ולרכוש מוצר שיהיה גם נוח לתינוק גם אם לנו טיפה פחות. חשוב לציין שהורים שיש להם מוצר נח תמיד ימליצו עליו כי לדעתי התינוקות שהיו פחות ממליצים אינם יכולים לספר את דעתם.
    אני כן הייתי ממליץ יותר על עגלות בסגנון של הפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת :)

לירון
    17/08/2018

תודה על התשובה.
    שאלה נוספת על איזה עגלה בסגנון היית ממליץ...
    מקריאה בפורום הבנתי שהמזרן של הפג לא מספיק וצריך תוספת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/08/2018

שלום לירון,

לדעתי הפג מצריכה 3 שידרוגים כדי שתהיה טובה בהרבה מאשר מה שהיא.
    1. שדרוג לשלדת S או S51
    2. הוספת מזרן לאמבטיה אפשר מקורי ולדעתי עדיף לא מקורי, יותר עבה ויותר זול.
    3. הוספת מזרן קופי קוש לטיולון, הטיולון מאוד מאוד קשיח והקומפי קוש מאוד מאוד רך ואורטופדי כך שהוא מבטל את הקשיחות.

לגבי המלצות נוספות, אם לא רוצים ללכת על ממש כבד ולהישאר באזור המשקלים של הפג הייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו