מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה חדשה לילד שמינישירה13/08/2018
כבר היו לנו עגלות כמספר הילדים ועכשיו שוב התלבטות:
יש לנו רכב גדול, גרים בקומת קרקע
אבל תהיה התניידות רבה גם בתחבורה ציבורית הכוללת נסיעות בין עירוניות (העגלה תצטרך להתקפל ולהכנס לתא מטען)
התניידות ברכבת ישראל (צפיתי בסרטון מצלמת אבטחה ובו אמא שמתקשה להעלות את העגלה לקרון ובסוף האמא נשארת בקרון והעגלה נופלת מהרציף לפסים ומאז אני בטראומה)
ואולי גם במוניות עם תא מטען סטנדרטי.
לעגלות הקודמות היו מעלות וחסרונות ולמדתי שאין עגלה הכי טובה אלא עגלה שמתאימה לצרכים.
מעדיפה עגלה עם קיפול מהיר ונח ביד אחת, אם לא תהיה לי עזרה בדרכים.
יש לי שק שינה איכותי מאוד לחורף , אז אולי אני יכולה לוותר על אמבטיה בשביל הנוחות שלי?
עוד משהו, יתכן שהתינוק יאלץ לשהות הרבה בעגלה, מכיון שהוא מתנייד איתי לעבודה כבר חודש אחרי הלידה.
מחיר פחות שיקול כרגע
לא ניסיתי עד כה עגלה עם סלקל מתחבר מכיון שלא היה לנו רכב, האם זו מעלה?
אם כן גם זה צריך לבא בחשבון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2018שלום שירה,
לגבי סל קל על העגלה, יש בזה יותר חסרונות מאשר יתרונות, כולם בנוחות ובבריאות של התינוק עם כי להורה זה תענוג, אני פחות ממליץ.
לגבי עגלה, כל הורה זה משהו אחר ואין צורך להיכנס לטרואמה מסרטון, בטח שלא את עם ניסיון של 8 ילדים.
הייתי ממליץ ללכת לכיוון של בוגבו בי 5 או ארמדילו פליפ XT2.
מדובר בעגלות יחסית קלות, מתקפלות בקלות ביד אחת ונוחות לנשיאה לאחר הקיפול גם עם התינוק ביד. יש להן טיולון דו כיווני שלדעתי חשוב ואני ממליץ שלא לוותר על כך.
לגבי אמבטיה, שיקול שלך, אני ממליץ תמיד עם בעיקר בלידות חורף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
שירה14/08/2018לגבי בוגבו בי 5- האמנם ניתן לקפל ביד אחת? ניסיתי ולא ככ הצלחתי. עם האמבטיה הוא גם מתקפל?
לגבי סלקל- האם אין חשיבות שכסא הבטיחות ברכב יתלבש על העגלה?
יש לי מהילד הקודם עגלה של ג'נה ריידר, אמבטיה טיולון וסלקל,
כמעט שלא השתמשתי בה מכיון שגרנו בקומה גבוהה וגם הילד כמעט ולא יצא מהבית לפני גיל חצי שנה ואז כבר עבר לטיולון קליל.
האם לדעתך שימוש בעגלה הזו יהיה סיוט בקיפול?
ואיך היא לעומת הדגם של הMUUM?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2018שלום שירה,
עם תרגול זה אפשרי, לחיצה על לחצן ימין ואז על לחצן שמאל.
אף עגלה לא מתקפלת עם אמבטיה, אלו שכאילו כן כלכך מסורבלות שכולם יעדיפו להוציא את האמבטיה טרם הקיפול.
הריידר יותר נוחה מהבי בניוד, האמבטיה טיפה יותר מרווחת. הקיפול יותר מסורבל ומצריך 2 ידיים. זה הכל עניין של מה שאת מרגישה. המאממ של ג'נה יותר מסורבלת מהריידר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)