ארמדילו פליפ - קומה שנייה בלי מעלית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ - קומה שנייה בלי מעלית
    ליאורה
    15/08/2018

שלום קובי,
    אני בהתלבטות לגבי עגלה טובה לקומה שנייה בלי מעלית. אני נוטה כרגע לארמדילו פליפ XT2 כמו שראיתי בהמלצות שלך. אני יודעת שההמלצה היא לא לרדת ולעלות במדרגות עם העגלה אלא לקפל ולעלות, אבל האם הארמדילו תהיה נוחה גם לעליה במדרגות בלי לקפל? לא רואה אפשרות אחרת לפחות בשלב האמבטיה. והאם היא נוחה לניוד? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2018

שלום ליאורה,

בניוד היא סבירה, לא הרבה מעבר, בכל זאת גלגלים בינוניים בגודל וקפיצים קשיחים. אי לכך גם לעליה וירידה היא תהיה פחות נוחה,
    זה יהיה כרוך במאמץ רב וכל ירידה התינוק ירגיש את החבטה אבל זה גם מאוד תלוי בכמה עדינות הירידה תהיה.
    מצד שני אפשר להוציא את התינוק ולהחזיק ביד אחת, ביד השניה לקפל את העגלה ולשאת אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליאורה
    16/08/2018

תודה רבה! יש לך המלצה אחרת על עגלה שהעליות והירידות יהיו פחות מורגשות? באותו טווח מחיר של הארמדילו ושהטיולון יהיה דו כיווני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/08/2018

שלום ליאורה,

לצורך שאת רוצה צריך עגלה עם גלגלים גדולים, קפיצים איכותיים וידית טלסקופית, בתקציב לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה יכולה להתאים, היא גם יותר מרווחת מהפליפ אך יש לקחת בחשבון שהיא יותר כבדה בקילו וחצי והקיפול יותר גדול ומצריך 2 ידיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו